Skip to main content
PS Designers

Интериорен Дизайн Профили & Декорация Продукти от Стиропор

Интериорни Профили, Фризове и Орнаменти от Стиропор и Фибран

Интериорен Дизайн от Профили и Орнаменти от Стиропор
PS Designers

Колекция Декоративни Профили и Орнаменти

Инфо Детайли

Инфо Детайли

Профили и Корнизи за таван, стени и цокъл. С възможност за скрито осветление

Корнизи и панели за завеси и прозорци. Модерни и класически орнаменирани

Интериорната декорация придава обем, уникалност и стилизира всяко едно помещение. Тя трябва да е съобразена с големината, височината, разпределението и предназначението на помещенията. С нашия богат опит през годините ние сме разработили множество варианти на различни луксозни продукти, които ще допринесат за красиво, стилно, лесно и бързо оформление на всеки интериор.

Интериорни Профили и Орнаменти

PS Designers
Предлагаме ви изработка на Луксозни профили, форми и продукти за класическо и модерно декориране на Интериора:

Рамки и Пана

Декорация и Орнаментика

Колони и Капители

Корнизи за Завеси

Форми за Окачени Тавани

Профили Скрито Осветление

Интериорен Дизайн

Разнообразните идеи за декорация на интериора включват не само класически предложения за профили, фризове и орнаменти, а и продукти за декориране на арки, отвори, декоративни камини и ТВ рамки.
Представяме ви в детайли и близък план различните възможности за изработка на интериорни форми като профили, орнаменти, колони и декорация от стиропор или фибран. На всички елементи в последствие полагаме защитно здраво и еластично финишно покритие, което ги предпазва и ги прави устойчиви за използване в интериора.

Корниз за Таван

Външен ъгъл

Декоративен Профил

Изрязване под Ъгъл

Орнаментиран Релеф

Орнаменти от Стиропор

Продукти, които няма да намерите в строителните хипермаркети или търговски вериги! Орнаменти и релефни декорации произвеждаме специално за всеки наш клиент и неговия интериор, в зависимост от помещението и стила му.

Ключов Камък с Декорация

Подпори и Декорации

Декоративни орнаменти от стиропор за украсяване на рамки за прозорци и врати, колони, арки и ниши. Когато използвате подпори за интериорна декорация завършвате и акцентирате стилно всяка декоративна форма.

Декоративен ъгъл за Рамка

Рамки и Ъгли за Пана

Поръчкови форми с уникален дизайн, които не са в серийно производство, а се произвеждат според рамката и паното, което ще украсяват. Стилизираният им дизайн може да бъде класически или модерен като е е вдъхновен от старинни оригинални интериорни и стенни декоративни рамки и пана.

Капители и Колони

Нашите интериорни колони се проектират и произвеждат според всеки интериор и неговият стил. При нас ще намерите предложения, които ще са с размери и дизайн специално за Вас.

Корниз за Таван

Декоративна Подпора

Орнаменти

Ключов Камък

Декоративни Орнаменти

PS Designers

С Традиция и Страст идва Интериорния Дизайн

Традиция в Интериорния Дизайн
PS Designers Интериорни Орнаменти

Интериорни Продукти и Дизайн

Декоративни Орнаменти, Интериорни Профили, Облицовки и 3Д Панели всичко от което имате нужда. Направете света на работата забавление разгледайте, попитайте, поръчайте, получете - и се Усмихнете!