Skip to main content

Фасадни 3Д Панели

Декоративни Екстериорни 3Д Пана от Стиропор

Декоративни Фасадни Панели и Облицовки за Стени

Пана за стена от стиропор са модерен продукт, който ви позволява да декорирате и изолирате външните стени и да поставяте 3д акценти, които декорират стилно и модерно. Декоративната изолация за стени от 3д панели и деко пана се монтира лесно и бързо и изглежда впечатляващо.
3Д Пана и Панели от Стиропор

3Д Стенни Панели

Екстериорни 3Д Панели и Облицовки от Стиропор и Фибран

PS Designers Ltd.
Предлагаме голям избор от различни деко 3Д пана и параметрични стени за декориране на вашия екстериор, Фасада, Двор и Ограда. Можете да използвате декоративни панели за стени на веранда, украса за стена на беседка, ТВ рамка за външна стена в градината и декорация с външни стенни панели за ограда и около басейна. Декоративните 3D олекотени панели и стени са подходящи както за определени акценти, така и за декориране на цяла стена или помещение
 • Фасадно 3Д пано и ъглови камъни от Стиропор

  3Д Пано и Ъглови Камъни

 • 3Д пана Имитация на камък от стиропор

  Имитация на Камък 3Д Пано

 • Флорални 3Д Пана и деко панели за Стена и Входна Зона

  Флорални 3Д Пана за Стена

 • 3Д Панели за Врата и Стена, 3d декоративни стенни панели

  3Д Панели за Врата и Стена

Декоративни Облицовки за Външни Стени

Обемен Дизайн за Огради и Стени от стиропор

PS Designers
Дизайнерски изработени 3д стенни панели, пана и облицовки от стиропор. Произвеждаме специално за всеки клиент и размер. Декоративна изолация за стени с 3д ефект в модерен или класически стил.
Подходящи за Къщи, Огради, Хотели и Заведения. Външните стени са перфектен вариант за 3д декорация с фасадни панели за стена и външни облицовки за стени с фасадни панели от стиропор.

3Д Стенни Облицовки

Декоративни 3Д панели имитация на Камък и Дърво

Stones

PS Designers
Олекотени и много здрави външни 3д екстериорни стенни и цокълни облицовки. Многобройни стилове имитация на камъни, рустик и тухлички, различни форми, размери и цветове.
Можете да декорирате бързо, лесно и чисто. Кътове, стени, акценти - нашите 3д панели и външни облицовки са чудесен избор за екстериорно декориране и изолация.
3Д Тухлички и Панели

3Д Стени за Веранда и Беседка

С 3Д декоративни стенни панели декорирате кътове или цели стени на вашите веранди и беседки. Можете да оформите стена зад ТВ и да добавите рамка от стиропор и скрито осветление към нея. В модерен или класически стил, нашите 3д пана и стенни панели са бърз и качествен вариант за стилен дизайн.
3Д Панели от Стиропор

Модерни 3Д Панели

3d декоративни стенни панели са качествен дизайнерски продукт, който се използва за декорация и изолация на външни стени и огради, както и за акцентни пана и подчертаване на входни врати, входове и колони.
Обемните форми за стени са идеални за декорация, добавят към мястото класически или индустриален стил и те карат да се чувстваш уютно, и освен това не изискват поддръжка. Имитация на дърво или камък от стиропор са 3д стенни панели за стилна декорация. Важно предимство е да кажем, че са добър избор и за банята, а и са допълнителна изолация.
PS Designers Архитектурни Орнаменти

Фасадни Продукти и Дизайн

Декоративни Орнаменти, Фасадни Профили, Облицовки и 3Д Панели всичко от което имате нужда. Направете света на работата забавление разгледайте, попитайте, поръчайте, получете - и се Усмихнете! ИНФО

Фасадна Декорация PS Designers

Фасадни и Архитектурни Орнаменти

PS Designers е Български производител на фасадна декорация и дизайн, изработена от стиропор по 3Д Проект и Проект и Желание на Клиентите ни!

Декорация за Фасада

Произвеждаме фасадни и интериорни профили, корнизи и орнаменти от стиропор за цялостна фасадна декорация на вашата къща и интериор. Разгледайте нашите предложения за Фасади, Архитектура и Фамилни Къщи

Нашата Визия за Дизайн

Екстериора и Интериора на Вашия дом е първото, което близките и съседите ви виждат, първото впечатление е от изключителна важност. Фасадната & Интериорна декорация може да впечатли всеки!

 • Профили от Стиропор

  Декоративните фасадни и интериорни профили и орнаменти се произвеждат от стиропор и фибран с висока плътност, качество за луксозен и красив фасаден и интериорен дизайн. Всички продукти са защитени с повърхностен слой от акрилно флексово покритие, което защитава от външни влияния и запазва качеството
 • Монтаж на Орнаменти

  Монтажът на орнаментите е лесен и бърз към всички видове фасадни или интериорни мазилки и покрития. Практични поради ниското си тегло, не се налага допълнително механично укрепване, а монтажа се извършва само с помощта на полимерно лепило.
 • Рязане и Разкрояване

  Фасадни и интериорни профили и продукти за архитектурна декорация могат да бъдат разкроявани на необходимите размери и под желания ъгъл, за лесно постигане на желания фасаден или интериорен дизайн. Фасадните профили и орнаменти от стиропор позволяват да се запази автентичността на сградата
 • Защитно Покритие

  Покритието на профилите от стиропор е полимер-акрилно може да бъде боядисвано с фасадни бои на водна основа в богата гама от цветове, съобразени с основния цвят на фасадата и цялостната фасадна мазилка на сградата.
 • Фасадна Декорация

  Екстериорна декорация за вашата фасада и архитектура включва всеки един дизайнерски декоративен елемент и профил. Попитайте ни всичко, което искате да знаете за фасадата и реализацията ѝ с нашите профили и орнаменти от стиропор, както и всички други въпроси.
  PS Designers дизайн сгради

  Нашите Проекти

  Реализирани Фасади с Орнаментика и Декорация на къщи и сгради с нашите продукти, Фасадни Профили & первази, корнизи, арки & колони от Стиропор. Топлоизолация и Декорация в един проект. Разгледайте нашата Галерия Обекти