Skip to main content

3Д Стени и Арт Декораци за Стени от Стиропор

Декоративни Големи 3Д Пана и Декорация за Интериорни Стени

Стиропорът е невероятен материал, с който ние правим обемни форми, 3Д панели и интериорни декоративни или преградни стени, които са луксозни, уникално изработени и с индивидуален дизайн. Те са с топло и шумоизолационни качества, лесни за производство и монтаж, което им осигурява предимство пред всички други материали.
3Д Панели и Интериорни Стени от Стиропор

Проектираме, 3Д Визуализираме и Произвеждаме

Интериорни Преградни Декоративни Дизайнерски Стени

Декоративна Стена от Стиропор

Декоративно Листо

DW063
Декоративна изолация за стени

Диагонална Декорация

DW059
Декоративни Стенни панели кръгове

Декоративни Кръгове

DW061
Модерна Арт Декорация за Стени от Стиропор

Декоративен Камък

DW062

  Арт Декорации и 3D Панели за Стени

  Декоративни форми и фигури за Апликации на стени
  Декоративните 3Д панели, форми и апликации могат да превърнат плоските стени на апартамента ви в истинско произведение на изкуството. Възползвайте се от нашите предложения, за да създадете уют и красота във вашият дом. Ние ви предлагаме:

  Арт декорации

  Изцяло съобразени с вашия избор и вкус

  Апликации за стени

  Лесен монтаж

  Облицовки и стенни панели

  Богат избор

  Декоративни форми за стени

  Качествен материал

  Извити и Сложни 3Д Форми от Стироппор

  Всякакви форми и фигури са постижими за изработка от стиропор
  Все по-модерни стават персоналните дизайнерски апликации за стени. Лични тотеми, извити декоративни пана и форми носещи послание. Имате готов проект или искате да реализирате ваш личен дизайн, свържете се с нас за да изработим проекта и изпълнението.

  Декорирайте Цялата Стена с 3Д Ефект

  Красиви Декоративни 3Д Облицовки по Проект
  Цялостни Стенни декоративни решения в комбинация от цветове и материали. Различно решение от повтарящите се форми и текстури. Предоставете ни Размерите на Вашата стена, а ние ще Ви предложим персонален проект!

  Натурални 3Д Извивки от Природата

  Дизайнерски продукти и Цветове от Стиропор и Фибран
  Искате ли да създадете пясъците и атмосферата на Сахара или Гладките и Извити форми на Камъните в река в 3Д Ефект във Вашата Баня. Да пресъздадете Цветовете и Материалите от природата и да имате произведение на изкуството в интериора?

  3Д Пана и Декорация за Стена в Интериора

  Скрито ЛЕД осветление в 3Д Пана в Спалнята
  Стенни Панели от стиропор като интериорна облицовка за стена. Изолация с декоративна функция в интериорния дизайн, която е практична и лесна за монтаж. Предлагаме варианти за декорация на стена за спалня, хол, коридор и детска стая с различен дизайн и флорални мотиви.

  Скрито Осветление

  Профилна Декорация

  Форми за Тавани и Стени

  3Д Облицовки и Панели

  3Д Листа за Декорация за Стена на Хол

  Флорални Декоративни Орнаменти от стиропор
  Декорация за стена с флорални мотиви, красиви 3Д пана и решетки могат да бъдат красив интериорен декоративен акцент за мазилка, тапети или ТВ кът. Осветете ги с профили за скрито осветление или декорирайте с Колони, Пиластри и Панели за Ламперия ...

  Модерни Каменни и Абстрактни 3Д Панели

  Богато разнообразие от възможности във Интериорния Дизайн
  Полигонални Форми имитиращи Каменни и Абстрактни форми от Стиропор, приложими в интериорния дизайн за акценти на кътове и стени. Луксозни и модерни 3Д панели изработени индивидуално за постигане на неповторим релултат и дизайн!

  3Д Абстрактни Ефекти

  3Д Облицовки и Панели

  Модерни 3Д Дизайн Решения за Стена

  Всякакви форми и фигури са постижими за изработка от стиропор
  Нашите предложения за декоративни форми за стени от стиропор и фибран са предпочитани заради лекото си тегло, бързата изработка, конкурентната цена и лесният монтаж. Сложни, обемни и 3Д форми, които допринасят за луск в интериора вече са постижими за изработка и монтаж от стиропор и фибран - получавате качество и детайлност на форми и сечения за всякакви интериорни или преградни стени от стиропор

  Преградни Стени от Стиропор

  Леки, здрави и с предизвикателни форми
  Декоративните преградни стени от стиропор са нов вариант за разделяне на цели помещения по практичност и стил. Вариантите са от свръх модерен футуристичен до класически интериорен дизайн с профили и колони. В декоративната стена могат да се вградят ниши, отвори и рафтове с различни приложения.

  Хексагонални 3Д Панели от Стиропор и Фибран

  Олекотени дизайнерски 3Д Продукти
  3Д панелите от Стиропор и Фибран могат да акцентират и контрастират на цветовите решения в интериорния дизайн. Те създават допълнителен обем на стените и ъглите. Използвайте Декоративни покрития и мазилки за подсилване на ефектите!