Skip to main content

Фасадни Декоративни Профили

Первази, Корнизи и Фризове от Стиропор

Декоративни Стиропорени Корнизи, Первази и Фризове от Стиропор и Фибран

Декоративни рамкови и прозоречни профили от стиропор с размери и форми подходящи за декориране на както околопрозоречното пространство, така и обрамчване на различните архитектурни елементи на сградата като тераси, цокъл и входове. Г-образни фризове и модули за обръщане към дограма. Хоризонтални декоративни профили от стиропор, които са свързани един с друг във формата на линия по фасадата на сградата, които наричаме междуетажни профили или линейни делители. Тяхната функция е да очертаят и разделят отделните етажи на сградата.
Фасадни Декоративни Профили

Фасадни декоративни Профили от Стиропор за Вашата Къща

Типове Профили от Стиропор и Тяхното Разположение и Съчетаване на Фасадата

Декорирането на екстериора и фасадата на всяка сграда е отговорна задача, в която сме специалисти. Основните групи от декоративни елементи и профили от стиропор сме разделили за ваше улеснение. Постарали сме се да подберем всички подходящи за съчетаване красиви и функционални форми, орнаменти, профили и корнизи от стиропор за фасадна декорация.
Фасадна Декорация Профили и Орнаменти от Стиропор

Корнизи

Главни корнизи за подпокривно пространство

Междуетажни фризове

Етажни разделителни линии, подчертаващи архитектурата

Орнаменти Корнизи

Декоративни завършващи и стилизиращи орнамени

Околопрозоречни Орнаменти

Флорални мотиви & Пана, Подпори и Ключови Камъни

Колони

Обвивки & Колони, Капители и Основи

Пиластри

Плоски колони очертаващи архитектурни елементи

Ъглови Камъни

Стилни Вертикални декоративни фасадни елементи

Рустикални Орнаменти

Пана & Подпори, Рустикални Фасадни Канали

Арки и Фронтони

Надпорозоречни Декоративни Елементи

Цокли и Профили

Линейни Профили затварящи цокъл

Около & Подпрозоречни Первази

Декоративни Рамки, Профили за обръщане на прозорци

Профили за Улуци

Главни Корнизи скриващи Улуци и Водосточни тръби

Профили от Стиропор за Фасади и Прозорци

Фасадна Декорация & Рамки от Профили Стиропор

Импровизирайте с различните профили от стиропор предлагани от нас, комбинирайте разнообразни форми и размери, създайте нов собствен стил във фасадната декорация и Дизайн на Вашите прозорци!

Профили от Стиропор

Важна част от декорирането на вашите прозорци са формите и сечението на профилите от стиропор, които избирате да кореспондират с останалата фасадна декорация и цялостния екстериорен дизайн на къщата.

Най-доброто покритие на пазара за защита на стиропорени корнизи и профили

Високоустойчиво на всякакви влияния, нашето покритие за профили и первази от стиропор е перфектната защита за всяка архитектурна и фасадна декорация. Еластичността му гарантира лесен монтаж и издържливост на линейните разширения по фасадата.

Покритие за Корнизи и Профили от Стиропор за Фасадна Декорация

Орнаменти и Профили от стиропор са правилно защитени, за години напред

диаграма на профил от стиропор покритие за външен монтаж

Височина

Размер на Профил

Стиропор | EPS

Висока плътност на материала

Покритие

Акрилно Покритие
Флексова обмазка

Боя

Могат да се ползват всички бои на водна основа

Профили от Стиропор с Полимерно Покритие

Профилите, изработени от стиропор са най-предпочитаният продукт за декориране на фасади и архитектурни паметници, поради многобройните им предимства:
 • Ниско Тегло
 • Здраво Покритие
 • Лесен Монтаж
 • Конкурентна Цена
 • Разнообразие от Форми

Стандартни Размери

PS Designers
Вижте Таблица

Работна Скица

PS Designers

Планирайте Фасадата, Декорацията и Орнаментите от Стиропор Навреме

Фасадни Архитектурни Профили

Прозоречни Профили и Первази от Стиропор

Профили и декоративни форми за околопрозоречна линейна декорация. Формата и извивките са съобразени с архитектурните ордери от древността. Прозоречните фризове и профили от стиропор са рамкови первази, които обрамчват или друго казано обикалят и декорират прозорци, входове и врати. Те са различни по дизайн и рзмери и могат да бъдат изчистени и модерни или класически и орнаментирани. Често се използват прозоречни плоски колонки или правоъгълни профили. Съчетават се с друга прозоречна фасадна декорация като ключовеи камъни, фронтони, подпорики и орнаменти. Разгледайте нашите готови предложения за рамки прозорци.
Фасадни Профили и корнизи от стиропор за Обръщане

Подпрозоречни Первази и Профили от Сиропор и Фибран

Подпрозоречни первази и корнизи са използвани от древността до днес. Тези профили могат да бъдат полезни за всеки един архитектурен елемент и отвор като прозорци и тераси. Обичайно подпрозоречният перваз е по-голям и широк от прозоречния фриз, който стъпва върху него. Профилите от стиропор за подпрозоречни корнизи са с възможност за водобран и отвор за скрито осветление.
Фасадни Профили и Фризове от стиропор

Г-Профили от стиропор за Обръщане, Подпрозоречна дъска

Специално проектирани от нас готови профили и модули за обръщане на прозорци с цел улеснение на процеса по обръщане и декориране на околопрозоречното пространство. С нашите модули за обръщане към дограма, Г-образни профили и шапки изолирате, декорирате и обръщате към дограмата бързо, качествено и на половин цена. Спестявате време и няколко процедури, спазвате точни размери и защитавате отвори и дограма.
Фасадни Профили и Продукти от Стиропор

Универсални Профили и Первази от стиропор

Междуетажни и линейни делители и фризове от стиропор за фасадна декорация. нашите форми за фасадна декорация са вдъхновени от античните ордери и са специално проектирани за всеки архитектурен стил на фасада, къща и сграда. Разгледайте най-използваните универсални профили за фасадна декорация, всички размери на профилите са указани. Могат да бъдат произведени специално и по размер на клиент.
PS Designers Архитектурни Орнаменти

Фасадни Продукти и Дизайн

Декоративни Орнаменти, Фасадни Профили, Облицовки и 3Д Панели всичко от което имате нужда. Направете света на работата забавление разгледайте, попитайте, поръчайте, получете - и се Усмихнете! ИНФО

Фасадна Декорация PS Designers

Фасадни и Архитектурни Орнаменти

PS Designers е Български производител на фасадна декорация и дизайн, изработена от стиропор по 3Д Проект и Проект и Желание на Клиентите ни!

Декорация за Фасада

Произвеждаме фасадни и интериорни профили, корнизи и орнаменти от стиропор за цялостна фасадна декорация на вашата къща и интериор. Разгледайте нашите предложения за Фасади, Архитектура и Фамилни Къщи

Нашата Визия за Дизайн

Екстериора и Интериора на Вашия дом е първото, което близките и съседите ви виждат, първото впечатление е от изключителна важност. Фасадната & Интериорна декорация може да впечатли всеки!

 • Профили от Стиропор

  Декоративните фасадни и интериорни профили и орнаменти се произвеждат от стиропор и фибран с висока плътност, качество за луксозен и красив фасаден и интериорен дизайн. Всички продукти са защитени с повърхностен слой от акрилно флексово покритие, което защитава от външни влияния и запазва качеството
 • Монтаж на Орнаменти

  Монтажът на орнаментите е лесен и бърз към всички видове фасадни или интериорни мазилки и покрития. Практични поради ниското си тегло, не се налага допълнително механично укрепване, а монтажа се извършва само с помощта на полимерно лепило.
 • Рязане и Разкрояване

  Фасадни и интериорни профили и продукти за архитектурна декорация могат да бъдат разкроявани на необходимите размери и под желания ъгъл, за лесно постигане на желания фасаден или интериорен дизайн. Фасадните профили и орнаменти от стиропор позволяват да се запази автентичността на сградата
 • Защитно Покритие

  Покритието на профилите от стиропор е полимер-акрилно може да бъде боядисвано с фасадни бои на водна основа в богата гама от цветове, съобразени с основния цвят на фасадата и цялостната фасадна мазилка на сградата.
 • Фасадна Декорация

  Екстериорна декорация за вашата фасада и архитектура включва всеки един дизайнерски декоративен елемент и профил. Попитайте ни всичко, което искате да знаете за фасадата и реализацията ѝ с нашите профили и орнаменти от стиропор, както и всички други въпроси.
  PS Designers дизайн сгради

  Нашите Проекти

  Реализирани Фасади с Орнаментика и Декорация на къщи и сгради с нашите продукти, Фасадни Профили & первази, корнизи, арки & колони от Стиропор. Топлоизолация и Декорация в един проект. Разгледайте нашата Галерия Обекти