Skip to main content

Декоративни Интериорни Камини и Мантели от Стиропор

За декорация, мантели и обличане на камери и фотосесии

Камините от стиропор могат да се използват освен за интериорна декорация и фото декор, също така и за същинско обличане на камери и камини с предпазни плоскости от цимент. Защитното покритие на декорацията от стиропор за камини и мантели е здраво и устойчиво на интериорните нужди, а формите за дизайн са много повече, по-леки и по-лесни за изпълнение от камък и мрамор. Можете да ги декорирате с интериорна декоративна мазилка.
Декоративни Интериорни Мантели за Камини от Стиропор

Проектиране, 3Д Визуализиране и Производство

Декорация за Камини и Камери с Мантели от Стиропор

Дизайнерска Декорация за Камини

Богато разнообразие от възможности на декорация от стиропор
С нашите декоративни камини вие получавате много възможности за декорация в интериора. Различните видове и модели, както и размери и предназначение на камините от стиропор ви позволяват да изберете ваш собствен стил.

Възможност за Скрито Осветление

Профилна Декорация и Орнаментика

Форми за Камини и Мантели

3Д Облицовки и Панели за Камини

Облицовъчни декорации и Мантели за Камини
Декоративните ни предложения за интериорни камини от стиропор се комбинират с облицвоки и 3Д панели тухлички и имитация на дърво, които можете да използвате не само като акцент за самата камина, а и около нея или по стени и тавани.

Декорация и Орнаментика за Камини

Красиви Мантели и дизайн за камини от стиропор
Луксозна орнаментика, подпори и колонки са само част от украсата на мантела на интериорните камини от стиропор в класически стил. Орнаментите могат да бъдат комбинирани с останалите аксесоари за декориране на интериора.
Олекотени дизайнерски продукти
Леки, лесно преносими и подходящи за всеки интериор, нашите камини от стиропор са чудесен фотодекор и интериорна декорация на всяко помещение. Украсявате по ваш вкус за всеки празник.
Обличане с класически и модерни декорации за вашата камина
Модерни изчистени линии на декорацията за камини или класически дизайн можете да изберете от нашите предложения. Предлагаме ви различни форми, дизайни и размери.
Бърз, лесен и чист монтаж
Можете да облечете електрически и инфрачервени камини с нашите декоративни мантели от стиропор с покритие. Комбинирайте с 3Д панели и облицовки от стиропор, декоративни фризове за стена, интериорни колони и профили за скрито ЛЕД осветление.
Интериорни декоративни мантели от стиропор
Проектираме специални форми за комбинация с декоративни мазилки и облицовки около камерата на камината. Предложения за корниз над камина, който да е декоративен рафт или оформление за медия или ТВ стена.
Специални форми по поръчка за всеки вкус
Предлагаме декоративни камини и декорация за мантели, които са по поръчка с нестандартни размери според помещението и стила на интериора. Можем да изработим различните форми, съобразявайки се с различни изисквания.
Форми от Стиропор и Фибран в Интериора
Можете да изберете комбиниране на мантел за камина с ТВ рамка или стена, обличане на медийни екрани и облицоване на библиотеки с орнаменти и декорация от стиропор с покритие. Предлагаме цялостна декорация на стени и завуршване с профил за скрито осветление по рамки или тавани.