Skip to main content
PS Designers Идеи за Баня

Всичко за Банята Мечта

Идеи за Баня от Стиропор и Фибран

Когато сме пред ремонт на баня и търсим практични и в същото време красиви идеи за дома, на помощ идват новите функционални материали и практично проектирани форми за лесна реализация.
Идеи за Банята Мечта
3Д Панели и Облицовки за Баня

Декоративни тухли от стиропор

3Д стенни панели и пана. Плоскости за Баня вместо плочки, които монтирате бързо, лесно и чисто и получавате допълнителна изолация за банята.
Пейки Лежанки и СПА в Банята

Правоъгълни пейки за душ зона във вашата Баня

В комбинация с модулни мивки, проектирани специално за всяка Баня, пейките за Баня са класически луксозен елемент, който е функционален и удобен.
Пейки Лежанки и СПА в Банята

Декоративни Ниши, Преградни стени и Пейки

Вградените ниши и преградни стени в банята се изпълняват лесно и бързо от стиропор и фибран. Те са чудесен елемент, в допълнение към обзавеждането на баня и могат да бъдат осветени ефектно с лед осветление.
скрито осветление за баня
Скрито Осветление и Лукс в Банята

Дизайн на Вани за Баня

Предлагаме квадратни, правоъгълни, триъгълни и ергономични пейки от стиропор за баня и душ кабина. Възползвайте се от релакса на спа зоната у дома. Лесен монтаж и стилно обличане с плочки за баня или дизайнерска стъклокерамика, можете да съчетаете с модули за обличане на вани. Дизайн за баня със скрито осветление и Модули за Вана със скрито осветление
осветление за баня под вана
Идеи за интериорен дизайн и оборудване на баня. Предложения за лесен ремонт на баня с 3Д Панели, Профили за скрито осветление, корнизи и первази, и стенни панели и облицовки предлагани от нас в различни цветови решения и размери. Създавайте уют и красота с нашата декорация за баня мечта!
PS Designers

Борд за вана и джакузи с различни дебелини

Сглобяеми модули за вграждане или обличане на вана, които могат да бъдат в различна форма и дебелина, да имат извивки и различни фаски, заобляне и наклони, както и с отвор за вграждане на скрито осветление. Леки и здрави, много по-практични и лесни за монтаж от обикновен градеж. Изработени от високоплътен стиропор или фибран, с нанесено хидроизолационно покритие, готови за полагане на плочки или облицовки.
PS Designers

Идеи за вграждане на мивки, вани и кътове в Банята

Когато искате бърз и чист ремонт в банята и поръчкови форми без труден градеж, сглобяемите модулни системи от стиропор или фибран са правилният продукт за всяка баня. Материалите са по-гъвкави и с различни дебелини и след монтаж издържат на повече натоварване дори и от гипсокартон за баня., а едновременно с това и изолация. С нашите Бюджетни предложения получавате високо качество и спестявате време и усилия.
PS Designers Интериорни Орнаменти

SPA и Баня Продукти и Дизайн

Пейки, Лежанки и Кресла от Стиропор за Вашата Баня и Спа Център. Дизайнерски Мивки, Умивалници, Стени и 3Д Панели за Банята и СПА Центъра. Направете света на работата забавление разгледайте, попитайте, поръчайте, получете - и се Усмихнете!