Skip to main content
PS Designers

Етажи За Торти

3Д ФИГУРИ И ФОРМИ ОТ СТИРОПОР

Изкуствени Торти от Стиропор и Фибран

Парти, Празник или Сватба - ТОРТА от Стиропор

Любов и Сърца от Стиропор

Геометрични форми и етажи за изкуствени торти от стиропор. Предлагаме голямо разнообразие от форми и дебелини, както и специални форми по поръчка за всеки празник и красива декорация. Нямаме ограничение в размерите. Форми от стиропор и фибран, които можете да декорирате сами с различни бои, брокат или да облепите с парти или подаръчна хартия.

Всички Форми са Възможни

За всяко училище, детска градина или детски клуб и център. Нашите геометрични форми от стиропор и фибран могат да бъдат изработени във всякакви размери и са подходящи за различни креативни занимания за вашето семейство, празник и повод.

Размер, Дизайн и Цена

Различни размери и диаметри торти и етажи за торти от стиропор и фибран. Стилна декорация за всеки празник, лесно декориране и впечатляващи резултати с нашите торти от стиропор.

Нестандартни И Красиви Фигури

С нашите красиви апликации от стропор и фибран декорирате стилно и интересно всеки дом, стена, таван. Можете да използвате за тематична празнична украса за детски рождени дни, сватби и балове.

Парти Аксесоари

Форми от стиропор и фибран за всяко парти - звездички, сърца, емоджита, цифрички, усмивки, различни пиктограми и икони, всичко може да бъде изработено. Оцветете и украсете по ваш вкус, според тематиката на празника.

Геометрични и Поръчкови Форми

Можете да поръчате всяка една форма, контур и дизайн, както и сами да определите размерите и дебелината. Кръгове, квадрати, правоъгълници, сърца, звезди и много други форми, които намират широко приложение в интериорната декорация, парти аксесоари, етажи за торти и украса за всякакви тематични партита.
3Д Арка от Стиропор

3Д Арка за Торта

Арки & Цветя

Дизайнерски красиви и луксозни тематични арки от стиропор като декорация за различни празници и поводи. Можете да избирате между много идеи, както и да предложите своя, която да изработим. Комбинирайте с декоративни колони или голяма рамка за снимки от стиропор.
Бъдете КРЕАТИВНИ

Направи си сам и декорирай Тортата от стиропор

Сами декорирате нашите дизайнерски продукти от стиропор и фибран за реализиране на луксозни и интересни идеи с букви, символи, цифри и надписи за всеки празник, събитие, декорация за магазини, офиси и стилни подаръци.
Декорирайте и Направете сам своята Азбука