Skip to main content

Рустикално Топлоизолиране от Стиропор

САЙДИНГ ОТ СТИРОПОР ЗА ФАСАДИ НА СГРАДИ И КЪЩИ

Рустиката е пътуване във времето. Представлява декоративна зидария от стиропор или фибран, чиято лицева повърхност може да е грубо издялана или гладка и придава на зданието масивност и сила. Идва от архитектурата на древната Римска империя и по-късно при издигането на средновековните замъци. Става популярна отново в ранния Ренесанс до Барока, когато от фасадите на приземните етажи на дворци лъха студенина.
PS Designers
Топлоизолиране и Рустика от стиропор
PS Designers

Продукти за лесен монтаж на Рустикална Фасада

Проектираните ни рустикални продукти от стиропор са с възможност за специална клик система, която да осигури лесно сглобяване на цели големи пана по фасадите. Всички декоративни профили, орнаменти, колони и 3Д пана от стиропор и фибран могат да бъдат предварително вградени в топлоизолиращата рустикална система. Изработката на елементите е от високоплътен стиропор EPS/XPS, с положено здраво и еластично полимер-акрилно покритие.
PS Designers

Сайдинг Пано Фуга

В комбинация с топлоизолационни плоскости от стиропор. Предлагаме различни сечения на профила Фуга и различни размери в зависимост от дебелината на топлоизолацията.
PS Designers

Рустикален Профил Фуга

Представяме един много интересен и функционален продукт от нашите рустикални профили от стиропор и предложения. Това е рустикален профил Фуга за рустикално хоризонтално и вертикално декориране на фасади
PS Designers

3Д панели от рустика

Класическа топлоизолация и декорация за позорци, врати и входове. Рустикалните 3д пана са с възможност за различни фаски на камъните и с хоризонтално, вертикално и диагонално оформяне на плочите с профил фуга.

Монтаж на Рустика от Стиропор

Профил Фуга, Камък от Стиропор и Пана и Прозорци

Предлагаме опция рустикалните модули и пана да бъдат без положено покритие и в последствие след монтаж на фасадата да се омрежи и шпаклова като стандартна топлоизолация.

Можете да разгледате всички наши рустикални продукти като камъни, пана, профили и плочи

PS Designers

Рустикална Фасадна Декорация

Рустикалното декориране от стиропор с акрилно покритие замества успешно топлоизолацията на сградата и я декорира в същото време. Можете да избирате между варианти на стар класически по-богат или нов модерен по-изчистен стил.

Рустикална Фасада наричаме декорирана такава с плоски пана, ъглови и квадратни/правоъгълни елементи като камъни и плочи, и има линейни прорези тип жлебове в хоризонтална и вертикална равнина.

PS Designers

Рустикални Продукти

Рустиката позволява разнообразни сечения и размери, както и начини за тяхното подреждане. Може да се използва за цялостна облицовка от различни по размер камъни или форми. PS Designers предлага плочи и камъни от стиропор с различни сечения и дебелини, съобразени напълно с желанията на клиента

Топлоизолационните рустикални плочи и пана, произвеждани от нас са чудесен продукт, с който бързо и удобно се декорира фасадата. Изработени са от високоплътен стиропор или фибран с еластично и много здраво полимер-акрилно покритие.

PS Designers

Рустика & Топлоизолация

Концептуалният дизайн е разработен специално до най-малкият рустикален детайл, с идеята да могат да се проектират и произвеждат цели фасадни панели, които да представляват цялостна топлоизолационна система с декоративна част вградена в нея.

По този начин се осигурява бърз и качествен монтаж и се избягват две поредни строително-монтажни действия - на топлоизолиране и после на полагане на декорацията върху фасадата, които сливаме в един улеснен и прецизен процес.

PS Designers Архитектурни Орнаменти

Фасадни Продукти и Дизайн

Декоративни Орнаменти, Фасадни Профили, Облицовки и 3Д Панели всичко от което имате нужда. Направете света на работата забавление разгледайте, попитайте, поръчайте, получете - и се Усмихнете! ИНФО

Фасадна Декорация PS Designers

Фасадни и Архитектурни Орнаменти

PS Designers е Български производител на фасадна декорация и дизайн, изработена от стиропор по 3Д Проект и Проект и Желание на Клиентите ни!

Декорация за Фасада

Произвеждаме фасадни и интериорни профили, корнизи и орнаменти от стиропор за цялостна фасадна декорация на вашата къща и интериор. Разгледайте нашите предложения за Фасади, Архитектура и Фамилни Къщи

Нашата Визия за Дизайн

Екстериора и Интериора на Вашия дом е първото, което близките и съседите ви виждат, първото впечатление е от изключителна важност. Фасадната & Интериорна декорация може да впечатли всеки!

Декоративните фасадни и интериорни профили и орнаменти се произвеждат от стиропор и фибран с висока плътност, качество за луксозен и красив фасаден и интериорен дизайн. Всички продукти са защитени с повърхностен слой от акрилно флексово покритие, което защитава от външни влияния и запазва качеството
Монтажът на орнаментите е лесен и бърз към всички видове фасадни или интериорни мазилки и покрития. Практични поради ниското си тегло, не се налага допълнително механично укрепване, а монтажа се извършва само с помощта на полимерно лепило.
Фасадни и интериорни профили и продукти за архитектурна декорация могат да бъдат разкроявани на необходимите размери и под желания ъгъл, за лесно постигане на желания фасаден или интериорен дизайн. Фасадните профили и орнаменти от стиропор позволяват да се запази автентичността на сградата
Покритието на профилите от стиропор е полимер-акрилно може да бъде боядисвано с фасадни бои на водна основа в богата гама от цветове, съобразени с основния цвят на фасадата и цялостната фасадна мазилка на сградата.
Екстериорна декорация за вашата фасада и архитектура включва всеки един дизайнерски декоративен елемент и профил. Попитайте ни всичко, което искате да знаете за фасадата и реализацията ѝ с нашите профили и орнаменти от стиропор, както и всички други въпроси.
    PS Designers дизайн сгради

    Нашите Проекти

    Реализирани Фасади с Орнаментика и Декорация на къщи и сгради с нашите продукти, Фасадни Профили & первази, корнизи, арки & колони от Стиропор. Топлоизолация и Декорация в един проект. Разгледайте нашата Галерия Обекти