Skip to main content

Модерен Дизайн и Архитектура

Идей за Фасада и Декорация от Стиропор

Модерна Архитектура
Представяме Ви едни от най-нестандартните и впечатляващи домове на света. Тези уникални къщи ще Ви смаят. Те не само са “шантави”, с модерни досега фасада и архитектура, но и са някак приказни. Приказността им идва от местоположението, което е една от най-важните стъпки, през които се преминава един строеж. Защото, колкото и страхотна да е къщата Ви, ако до нея се намира индустриална зона, животът в нея няма да бъде такъв какъвто сте си го представяли.Разположението трябва да е на просторно място, изолирано от големия, шумен и мръсен град. Тези къщи, които сме Ви подготвили, са разположени из целия свят.
Модерна Фасада с Панели и Басейн

Модерна Фасада с Панели и Басейн

Първата къща, която ще Ви представя, е изключително просторна и това се дължи на големите прозорци, които карат дома от вътре да изглежда по-голям от колкото е. Тази къща е вдъхновена от изгорял ствол на дърво. Тя е разположена на високо ниво, така че обитателите й да могат да се насладят на впечатляващата гледка. Разполага и с Басейн в който са монтирани Уелнес елементи от стиропор.
Модерна Стъклена Фасада

Модерна Стъклена Фасада

Освен домове, които са разположени на високо и имат страхотна гледка, ссме подготвили и тези къщи.Те също имат спираща дъха гледка, и са изключително удобни и уютни. Построяването на такъв вид Архитектура и Фасада не е лесно. Реално погледнато не е възможно да се построи където и да е. Важен момент тук е какъв е релефът на местността, дали има подпочвени води,свлачища и още куп други подробности, които могат да затруднят и забавят строежа. Във окачените фасади могат да бъдат ползвани нашите продукти и профили от стиропор за затваряне на конструкцията под и над прозорците.
Модерна Двуетажна Фасада

Модерна Двуетажна Фасада

Следващата къща е вдъхновение от научно-фантастичните филми. Големите й стени и прозорци на фасадата образуват стаи, които има форма на космически кораб. А останалата част от къщата има форма на “рампа” за колоездачи. Покрива има градина със засят райграс и спокойно можеш да излезеш на въздух, да си направиш пикник и да се наслаждаваш на хубавото време. Имаш невероятна гледка, а и не се съобразяваш със съседите.
Модерна Едноетажна Фасада

Модерна Едноетажна Фасада

А ако искате дом, заобиколен от вода, трябва да се имат предвид някои неща: да се съобрази нивото на водата. Желателно е да бъде на по-закрит плаж (залив). Все пак трябва да ни е спокойно като сме си вкъщи, нали така? И да не забравяме, че мястото не трябва да е прекалено населено! Всеки би искал да се наслади на собствения басейн или плаж. Фасадата на този дом е декорирана с Модерни Панели имитиращи каменна облицовка.
PS Designers

Нашият Блог

Преживявания, Впечатления и Опит
Фасади на Сгради с Фасадни Профили от Стиропор и Декоративни Орнаменти ...
Филми, Музика и Свободно Време и Интересни Факти и Събития и постижения...

  Избрани Статии

  | Обекти
  Рустик Фасадна Декорация Град Варна Тази чуде...
  | Обекти
  Фасадна Декорация сграда в Добрич Представяме ви една прекрасна сграда с фасади в моде...
  | Обекти
  Фасадна Декорация и Орнаменти Орнаменти и Арки, Главни Корнизи и Междуетажни Профили Ед...

  Най-Нови Статии

  | Обекти
  Камини от стиропор PS Designers 2023 Камина от Стиропор Дек...
  | Обекти
  PS Designers СПА Пейки и Лежанки Всичко за вашия басейн и СПА Център Нашите Продукт...
  | Обекти
  PS Designers Мечтаната Фасада Декоративни Орнаменти, Профили и Колони от Стиропор Кл...