Фасадна декорация от стиропор и фибран

Екстериор и Интериор

Вашият партньор в избора!

PS Designers Ltd. е на пазара от 10 години с утвърдено качество на продуктите за фасадна декорация от стиропор и фибран. Възможностите за декориране на фасадата на Вашата къща, сграда, хотел, интериор са неограничени. Зависят само и единствено от фантазията и мечтите ви! PS Designers Ltd. произвежда декоративни орнаменти, фасадни архитектурни профили и первази, фризове, арки и ключови камъни, колони, капители, основи, ъглови декоративни камъни, сайдинг и декорации от стиропор с покритие. През 2015 г. разширява дейността си и включва проектиранe, производство и продажба на широка гама продукти за изработка на сауни и парни бани: от Ел и ВиК оборудване, през мебели и аксесоари до бутиково оформление със стъклокерамика, дърво и камък!

Информация за този уеб сайт

 • Екстериор

  Екстериора на Вашия дом е първото, което съседите и гостите виждат, не подценявайте първото впечатление.
  Придайте индивидуалност на Вашите прозорци, тераси, врати и колони. PS Designers Ltd. произвежда фасадни профили и орнаменти за цялостна фасадна декорация на Вашата сграда. Нашите фасадни профили са всестранни и могат да задоволят дори и най-необичайните дизайнерски идеи.

  exterior1
 • Интериор

  Придайте актуална и впечатляваща визия на своя интериор вкъщи или на работното място. Акцентирайте с красиви первази, профили със скрито LED осветление, интериорни колони, арки или апликации и т.н. Ние можем да превърнем Вашите виждания в реалност!

  interior1
 • Букви & Надписи

  Отличете се със стил различен от конкурентите Ви. Придайте живот на бизнеса Ви и бъдете забелязани с уникален за вас надпис. Общо взето вариантите за реклама от стиропор и фибран, както и при фасадната декорация са неизчерпаеми. Направете празника или партито си запомнящо се с нашите 3D надписи и отличаващи се идеи!

  letterss
 • SPA & Wellness

  Откъснете се от ежедневието и се насладете на Вашия Wellness&SPA център у дома, къто да избягате от напреженито и стреса. За тези, които търсят спокойствието и отпускане на тялото и душата. Ние можем и искаме да създадем за Вас приятно място за релаксация!

  wellness and spa
 • Аксесоари

  При нас можете да намерите всичко, което е необходимо, за да допълните напълно Вашето място за релакс. Ние предлагам хавлии, халати, ароматни свещи. Както и сифони, закачалки и т.н, за да придадете перфектния акцент!

  Accessories Bathroom
 • Суровини

  Ние можем да изработим за Вас сауна по поръчка. Вие давате идеите, ние ги превръщаме в реалност. Можем да превърнем сауната или парната баня в произведение на изкуството чрез богата гама от каменни настилки,облицовки и различни видове дървен материал.

  raw material2
Инфо зона

Начало

Начална страница с максимално съдържание и навигация към повечто ни продукти за фасадна декорация
Ново

За Нас / Хроники

Кратка фирмена информация и представяне на възможностите. В раздел Хроники можете да откриете хронологично представяне на развитието на нашите поръчки, продукти и клиенти. Много снимки с по-малко текст. Препоръчваме да посетите тази страница
Инфо

СПА

СПА - вероятно много от Вас не знаят, но стиропорът е широко разпространен материал в СПА Центровете. Можете да разгледате продуктите, които вероятно сте ползвали когато посещавате СПА Център
Инфо

Продукти

Доста голям раздел обхващаш детайлно представяне на произвежданите от нас продукти и покрития. Няма как да съберем описание тук затова препоръчваме да го посетите
Инфо

Каталог

Страницата Каталог е насочена основно към продуктите за декориране на Вашата фасада. Представени са модели на профили от които можете да си избирате според нуждите за фасадна декорация
Инфо

Галерия

В галерията ще намерите подбрани и красиви снимки на сгради декорирани от нас!
Инфо

ЗооБлог

Доста нестандартна страница за фирмен сайт. Представлява фирмен блог с различни статии и постове
Важно

Регистриация

Регистрацията в сайта ни е напълно безплатна. Както и услугите, които предлагаме в нея. Предлагаме Ви да изработим 3D визуализация, която е специaлно за всеки един клиент

Фасадна декорация - промоции

Тук ще намерите промоционалните ни предложения с най-ниските възможни ценови оферти за фасадна декорация на пазара! Предлаганите профили от стиропор в промоционалните оферти са налични и могат да бъдат закупени веднага. Налични оферти ...

Фасадни профили

Нови интересни фасадни продукти!

Ново полимер акрилно покритие за фасадната декорация, гарантиращо здравина, гъвкавост и издръжливост, от PS Designers. Изпратете ни запитване и ще получите мостра от нас за да се убедите в качеството. Разгледайте Новите продукти тук ...

Профили стиропор

Видове фасадни профили

профил от стрипор с покритие

Нашите фасадни профили са всестранни – и могат да задоволят дори и най-необичайните дизайнерски идеи. Дали при точни реконструкции, допълнения и обновявания в конкретен архитектурен стил, или постмодерни акценти – програмата ни предлага широк спектър от практически решения.

Изключителните характеристики на лекия строителен материал олицетворяват чистото разнообразие – от филигранни орнаменти, до облицовки на големи площи с рустикални камъни. Фасадните профили и орнаменти се съчетават много добре и с текстурирани мазилки и клинкер.

Универсалността на програмата убеждава още на самия вход – докато стилно оформените портали придават елегантна аура и излъчване, то постмодерните акценти по еднаквите фасади внасят изненадващи моменти, които при обработка с цветни фасадни бои въздействат още по-многостранно.

Програмата от профили има универсално приложение и може да бъде употребявана не само навън. Така например конзолите и рамковите профили създават изискана атмосфера също и в интериорни пространства. Профилите могат да бъдат използвани и за перфектно обрамчване на декоративно шпакловани със съвременни техники, площи.

Широката гама от архитектурни детайли се простира от стандартни профили и рустикални камъни, през орнаменти, конзоли, подпрозоречни первази, арки и сводове и се стигне до колони, пиластри и капителите за тях. Могат да бъдат изпълнявани също така и специални желания по заявка, като например, челата на профилите могат да бъдат зарязани под определен ъгъл. Възможна е изработката и на модифицирани сечения на всички стандартни профили. Също, и когато резултатът трябва да е много специален (уникати, фантастични декори или копия например) – в случаите на изцяло индивидуални поръчки, те се изработват бързо и надеждно.

С нас, придавате на вашите идеи винаги правилният профил!

корнизи
Корнизният профил представлява декоративен елемент от фасадата на сградата. В зависимост от мястото му той може да бъде венчаващ корниз, цокълен корниз, междуетажен корниз, надпрозоречен и подпрозоречен корниз, над подиуми, пиедестали и др. Обичайно се монтират под стряхата, като преход от фасадата към покрива (венаващ или главен корниз). Големината и профилирането на корниза са в строго определена т.нар. модулна зависимост.
Линейни
Хоризонтални декоративни профили, които са свързани един с друг във формата на ивици по фасадата. Тяхната функция е дискретно (за разлика от междуетажният корниз) да очертаят и разделят отделните нива и етажи на сградата.
первази и подпрозорци
Самостоятелен елемент за екстериорна декорация, който се монтира в основата на прозоречния отвор или под циментов перваз.
рамки за прозорци
Декоративни профили с разнообразни размери и форми около краищата и ъглите на отворите за врати и прозорци, които подчертават тяхното присъствие в общия декоративен план на фасадата.
профили с рустикални канали
Профили за имитация на рустикални канали във фасадата. Вграждат се между плочите на топлоизолационна система, като се интегрират с нейната армировка.
пиластри / колони
Колоната представлява вертикална подпора с архитектурно разработена глава (капител) и кръгло сечение. Това е един от основните декоративни елементи в архитектурата, пресъздаващ съответният архитектурен стил: класически, бароков и др.
фронтони
Фронтона представлява завършек на фасадата (здание, портик, колонада или др.) във формата на триъгълник, заграден от три страни с корнизи - два по наклона на двускатния покрив и същинския - хоризонтален. Триъгълното поле на фронтона се нарича тимпан и често е украсено със скулптура.
ъглови камъни
Правоъгълни панели за ъглите и нишите по фасадните стени на сградата, с различни размери подчертаващи ъглите на зданието и имитиращи каменни плочи. Използват се, за да внушат сила и здравина на изграждащата линия.
арки и сводове
Арката е сводова конструкция, обикновено с контур (полуокръжност или част от нея, или от други криви, най-различни по форма) за покриване на отвор в стена или междеу две колони или два стълба. Използват се и като декоративен елемент, оформящи врати, прозорци и други отвори в стените. Сводът представлява дъговидна конструкция с относително голяма дълбочина.
ключови камъни и декоративни орнаменти
Ключов камък се нарича клиновиден камък, отбелязващ върха на арка или свод, който в архитектурата има функцията конструктивно да подкрепи елемента централно в едно цяло, така че той да не се срути. Днес той се използва като декорация над портали, врати, прозорци, тавани и др.
декоративни подпори
Подпорите и орнаментите са елементи по фасадата с декоративен характер, които имат за цел да подчертаят архитектурния стил на сградата.
декоративен сайдинг
Сайдингът представлява външна облицовка, имитираща дървена фасада, която води началото си от 60-те години на миналия век, като за пръв път се използва в САЩ и Канада. През времето претърпява много модификации в днешно време е разпространена в множество варианти. Сайдингът от EPS (стиропор) има няколко предимства пред традиционния – можете сами да изберете формата на сечението и вариантите за декорация. За финишно защитно покритие при декоративният сайдинг от EPS се използва полимерно покритие на циментова основа, което го предпазва от стареене и му придава естествен вид. То е с висока устойчивост на атмосферни влияния, здравина и гъвкавост. Може да бъде боядисвано с обикновени фасадни бои в богата гама от цветове, в синхрон с основния цвят на фасадата и цялостната идея на сградата.

Tags: профили корнизи первази стиропор фибран орнаменти фасади прозорци

 • Фасада на годината

  Използвани продукти:

  • лесна и ефективна индивидуална декорация на фасади
  • изработени по проект на клиента
  • изработени от леки материали ненатоварващи основата
  • лесна и ефективна индивидуална декорация на фасади
  • изработени по проект на клиента
  • лесна и ефективна индивидуална декорация на фасади
  • изработени по проект на клиента
  • изработени от леки материали ненатоварващи основата
  • лесна и ефективна индивидуална декорация на фасади
  • изработени по проект на клиента
  Прочети още...
 • Фасада на годината

  Използвани декоративни профили: - межуетажен профил с полимерциментово покритие

  Орхид Гардънс е един проект в който участвахме, консултирахме и декорирахме с нашите фасадни орнаменти. Емблематичната сграда за Варна пред паметника на Осми приморски полк придоби визия и стил. Междуетажните профили които са монтирани са по проект на изпълнителите на сградата.

  Прочети още...
 • Разнообразието в продуктите за фасадна декорация е огромно и не може да бъде събрано на едно място. Представям Ви част от изпълнени фасадни елементи (орнаменти) наскоро.

   Колона, капител и корниз като преди да получат този краен завършен вид, на това място нямаше нищо. Всички декоративни орнаменти са изработени от стиропор с висока плътност и след това им е поставено полимер-акрилно покритие. На снимката се вижда и декоративната мазилка, която е положена на капителя с цел придаване на акцент.

  Прочети още...
 • Тук можете да разгледате малка галерия от снимки, в която ще видите как се извършва монтажът на фасадната декорация. Как са монтирани около и под прозоречните профили. Профилите не са боядисани, но са с положено полимер-акрилно покритие - същото, с което се фугират и снадките им.

  Прочети още...
 • Този комплекс от сгради ни отне доста време, но резултата се оказа уникален. Всеки един фасаден профил намери мястото си. Всяка една арка пасна, както се случи и с капителите, цоклите, профилите по терасите, ъглите и какво ли още не. Заслужава си да разгледате интересната галерия, в която има снимки както от процеса на монтаж на фасадната декорация, така и в завъшрена форма.

  Прочети още...
 • Rating

  Екстериор

  Екстериорни декоративни орнаменти от стиропор
  - корнизи , первази и цокли , рустика и ключови камъни
 • Rating

  Интериор

  Интериорни декоративни елементи от стиропор
 • Rating

  Колони

  Колони от стиропор , облицовки за колони
 • Rating

  Основи

  Oснови за колони от стиропор - Колони
 • Rating

  Композиции

  Kомпозиции
  декорации за магазини и изложения

 • Rating

  Саниране

  Саниране и Топлоизолация
  Реставриране на сгради
 • Rating

  Контакти!

  Свържете се с нас за повече информация.