Фасадна декорация от стиропор и фибран

Екстериор и Интериор

Вашият партньор в избора!

PS Designers Ltd. е на пазара от 10 години с утвърдено качество на продуктите за фасадна декорация от стиропор и фибран. Възможностите за декориране на фасадата на Вашата къща, сграда, хотел, интериор са неограничени. Зависят само и единствено от фантазията и мечтите ви! PS Designers Ltd. произвежда декоративни орнаменти, фасадни архитектурни профили и первази, фризове, арки и ключови камъни, колони, капители, основи, ъглови декоративни камъни, сайдинг и декорации от стиропор с покритие. През 2015 г. разширява дейността си и включва проектиранe, производство и продажба на широка гама продукти за изработка на сауни и парни бани: от Ел и ВиК оборудване, през мебели и аксесоари до бутиково оформление със стъклокерамика, дърво и камък!

Информация за този уеб сайт

 • Екстериор

  Екстериора на Вашия дом е първото, което съседите и гостите виждат, не подценявайте първото впечатление.
  Придайте индивидуалност на Вашите прозорци, тераси, врати и колони. PS Designers Ltd. произвежда фасадни профили и орнаменти за цялостна фасадна декорация на Вашата сграда. Нашите фасадни профили са всестранни и могат да задоволят дори и най-необичайните дизайнерски идеи.

  exterior1
 • Интериор

  Придайте актуална и впечатляваща визия на своя интериор вкъщи или на работното място. Акцентирайте с красиви первази, профили със скрито LED осветление, интериорни колони, арки или апликации и т.н. Ние можем да превърнем Вашите виждания в реалност!

  interior1
 • Букви & Надписи

  Отличете се със стил различен от конкурентите Ви. Придайте живот на бизнеса Ви и бъдете забелязани с уникален за вас надпис. Общо взето вариантите за реклама от стиропор и фибран, както и при фасадната декорация са неизчерпаеми. Направете празника или партито си запомнящо се с нашите 3D надписи и отличаващи се идеи!

  letterss
 • SPA & Wellness

  Откъснете се от ежедневието и се насладете на Вашия Wellness&SPA център у дома, къто да избягате от напреженито и стреса. За тези, които търсят спокойствието и отпускане на тялото и душата. Ние можем и искаме да създадем за Вас приятно място за релаксация!

  wellness and spa
 • Аксесоари

  При нас можете да намерите всичко, което е необходимо, за да допълните напълно Вашето място за релакс. Ние предлагам хавлии, халати, ароматни свещи. Както и сифони, закачалки и т.н, за да придадете перфектния акцент!

  Accessories Bathroom
 • Суровини

  Ние можем да изработим за Вас сауна по поръчка. Вие давате идеите, ние ги превръщаме в реалност. Можем да превърнем сауната или парната баня в произведение на изкуството чрез богата гама от каменни настилки,облицовки и различни видове дървен материал.

  raw material2
Инфо зона

Начало

Начална страница с максимално съдържание и навигация към повечто ни продукти за фасадна декорация
Ново

За Нас / Хроники

Кратка фирмена информация и представяне на възможностите. В раздел Хроники можете да откриете хронологично представяне на развитието на нашите поръчки, продукти и клиенти. Много снимки с по-малко текст. Препоръчваме да посетите тази страница
Инфо

СПА

СПА - вероятно много от Вас не знаят, но стиропорът е широко разпространен материал в СПА Центровете. Можете да разгледате продуктите, които вероятно сте ползвали когато посещавате СПА Център
Инфо

Продукти

Доста голям раздел обхващаш детайлно представяне на произвежданите от нас продукти и покрития. Няма как да съберем описание тук затова препоръчваме да го посетите
Инфо

Каталог

Страницата Каталог е насочена основно към продуктите за декориране на Вашата фасада. Представени са модели на профили от които можете да си избирате според нуждите за фасадна декорация
Инфо

Галерия

В галерията ще намерите подбрани и красиви снимки на сгради декорирани от нас!
Инфо

ЗооБлог

Доста нестандартна страница за фирмен сайт. Представлява фирмен блог с различни статии и постове
Важно

Регистриация

Регистрацията в сайта ни е напълно безплатна. Както и услугите, които предлагаме в нея. Предлагаме Ви да изработим 3D визуализация, която е специaлно за всеки един клиент

Фасадна декорация - промоции

Тук ще намерите промоционалните ни предложения с най-ниските възможни ценови оферти за фасадна декорация на пазара! Предлаганите профили от стиропор в промоционалните оферти са налични и могат да бъдат закупени веднага. Налични оферти ...

Фасадни профили

Нови интересни фасадни продукти!

Ново полимер акрилно покритие за фасадната декорация, гарантиращо здравина, гъвкавост и издръжливост, от PS Designers. Изпратете ни запитване и ще получите мостра от нас за да се убедите в качеството. Разгледайте Новите продукти тук ...

Профили стиропор

Колони от стиропор

Облицовки за колони, декоративни колонади и аркади, фасадни колони

В строителното инженерство колоната е вертикален конструктивен елемент, който пренася чрез натиск тежестта на конструкцията над него към конструктивните елементи под него. Колоните често се използват, за да поддържат греди или арки, върху които лежат тавани или стени. Възможно е колоната освен да изпълнява носеща роля, да изпълнява декоративна или триумфална функция. Да придаде неповторима визия на архитектурата или интериора в които е сложена да служи. Изработват се обвивки за вече изградени колони, придавайки им неповторим облик.

6723

 • Колони с овално - кръгло сечение

  image1
  Тук въпросите са два, първия е ако имате овална, квадратна или друга колона и искате да я облечете с декоративна овална обвивка придаваща стил, и втория въпрос е ако нямата колона а искате да изградите такава на определено място с декоративно приложение. И в двата случая сме насреща и можем да помогнем с каквото зависи от нас. Ако колоната която имате е с квадратно сечение а вие искате тя да изглежда кръгла, не се плашете ние ще изработим за вас точно по размер обвивка която ще легне на вашата квадратна колона и ще я превърне в кръгла със или без декоративно предназначние. Накратко всяка една колона която желате може да бъде облечена или произведена в овално сечение!

  krugli koloni
  Показаните сечения са основните в изграждането на подобен вид колони. Останалите видове и комбинации можете да намерите тук ...
 • Колони с правоъгълно - квадратно сечение

  image2

  Тук въпросите също са два, първият е ако имате овална колона, а харесвате острите правоъгълни форми, и втория въпрос е ако нямата съществуваща колона а искате да я изградите такава на определено място с декоративно приложение. И в двата случая ние сме насреща и можем да помогнем с изработването на обвивката или самата колона. Ако колоната която имате е овално сечение а вие искате тя да изглежда правоъгълна, не се плашете ние ще изработим за вас точно по размер обвивка която ще легне н а вашата овална колона и ще я превърне в правоъгълна със или без декоративно предназначение. Накратко всяка една колона която желаете може да бъде облечена по ваше желание!

  kvadratnii koloni
  Показаните сечения са основните в изграждането на колони, останалите сечения можете да намерите тук ...
 • Колони с други сечения

  image3
  Колоните с други сечения са всички останали вариант ина колони които можем да изработим а те са много. Тук ще видите част от тях. За тези които не виждате тук информация моля свържете се с нас на посочените контакти за да обсъдим вариантите за това което сте решили да направите. Този тип колони не следват конкретен древен ордер.

  drugi koloni
  Показаните сечения са малка част от възможностите за профил на колона. Профила на колоната може да се извърти в пространството за да с е получат извити и други форми като въже и други. Разгледайте предложенията ни тук ...
 • Колони с апликации и извити форми

  image4
  За всеки един вид колона могат да бъдат изработени различни декоративни апликации, придаващи индивидуалност и стил.

  Извитите форми за колони са съвременен вариант несъобразен напълно с античните ордери, но въпреки всичко те стоят красиво особоено в градината.

  6
 • Колонади и аркади

  image5
  Думата колонада вероятно е позната за повечето от вас, думата аркада вероятно събужда странни асоциации, но в архитектурата тази дума означава ред от колони свързани в горната си част със различен стил арки. Екипът на PS Designers Ltd. произвежда колонади и аркади с декоративни предназначения. Възможно е комбинирането на колонадата с избран от вас модел арка.

  101a
  arkada1

Колони от стиропор, обвивки за съществуващи:

Tака би изглеждала готова колона или обвивка за вече съществуваща.

Колонади:

Елементи на декоративните колони

База(основа), Тяло, Капител - База се нарича основата, долната опорна част от колоната. Върху базата стъпва и се издига тялото на колоната, което най-горе завършва с капител. В различните времена и стилове базата има различна форма - цилиндрична, във форма на паралелепипед, на пресечен конус и други. Дорийската колона стъпва направо върху подножието - без база. Йонийската база се състои от 3- до 7- стененен крепсис и пета. Петата бива атическа (степени: торус, трохилос, торус) и азийска (абак, трохилос, торус). Коринтската база е като йонийската атическа, като при нея в основата на петата се добавя и абак. В римското изкуство като се използва коринтската база.

Капителът е горната уширена част на колоната. Оформянето на капитела в античната архитектура зависи от вида на класическия архитектурен ред.

Колоните в древните архитектурни ордери

Тази тема е безкрайна и едва ли ще ни стигне мястото тук да направим описание на всички ордери, затова моля прочетете за ордерите на колоните в древността тук ...

 • Фасада на годината

  Използвани продукти:

  • лесна и ефективна индивидуална декорация на фасади
  • изработени по проект на клиента
  • изработени от леки материали ненатоварващи основата
  • лесна и ефективна индивидуална декорация на фасади
  • изработени по проект на клиента
  • лесна и ефективна индивидуална декорация на фасади
  • изработени по проект на клиента
  • изработени от леки материали ненатоварващи основата
  • лесна и ефективна индивидуална декорация на фасади
  • изработени по проект на клиента
  Прочети още...
 • Фасада на годината

  Използвани декоративни профили: - межуетажен профил с полимерциментово покритие

  Орхид Гардънс е един проект в който участвахме, консултирахме и декорирахме с нашите фасадни орнаменти. Емблематичната сграда за Варна пред паметника на Осми приморски полк придоби визия и стил. Междуетажните профили които са монтирани са по проект на изпълнителите на сградата.

  Прочети още...
 • Разнообразието в продуктите за фасадна декорация е огромно и не може да бъде събрано на едно място. Представям Ви част от изпълнени фасадни елементи (орнаменти) наскоро.

   Колона, капител и корниз като преди да получат този краен завършен вид, на това място нямаше нищо. Всички декоративни орнаменти са изработени от стиропор с висока плътност и след това им е поставено полимер-акрилно покритие. На снимката се вижда и декоративната мазилка, която е положена на капителя с цел придаване на акцент.

  Прочети още...
 • Тук можете да разгледате малка галерия от снимки, в която ще видите как се извършва монтажът на фасадната декорация. Как са монтирани около и под прозоречните профили. Профилите не са боядисани, но са с положено полимер-акрилно покритие - същото, с което се фугират и снадките им.

  Прочети още...
 • Този комплекс от сгради ни отне доста време, но резултата се оказа уникален. Всеки един фасаден профил намери мястото си. Всяка една арка пасна, както се случи и с капителите, цоклите, профилите по терасите, ъглите и какво ли още не. Заслужава си да разгледате интересната галерия, в която има снимки както от процеса на монтаж на фасадната декорация, така и в завъшрена форма.

  Прочети още...
 • Rating

  Екстериор

  Екстериорни декоративни орнаменти от стиропор
  - корнизи , первази и цокли , рустика и ключови камъни
 • Rating

  Интериор

  Интериорни декоративни елементи от стиропор
 • Rating

  Колони

  Колони от стиропор , облицовки за колони
 • Rating

  Основи

  Oснови за колони от стиропор - Колони
 • Rating

  Композиции

  Kомпозиции
  декорации за магазини и изложения

 • Rating

  Саниране

  Саниране и Топлоизолация
  Реставриране на сгради
 • Rating

  Контакти!

  Свържете се с нас за повече информация.