Фасадна декорация от стиропор и фибран

Екстериор и Интериор

Вашият партньор в избора!

PS Designers Ltd. е на пазара от 10 години с утвърдено качество на продуктите за фасадна декорация от стиропор и фибран. Възможностите за декориране на фасадата на Вашата къща, сграда, хотел, интериор са неограничени. Зависят само и единствено от фантазията и мечтите ви! PS Designers Ltd. произвежда декоративни орнаменти, фасадни архитектурни профили и первази, фризове, арки и ключови камъни, колони, капители, основи, ъглови декоративни камъни, сайдинг и декорации от стиропор с покритие. През 2015 г. разширява дейността си и включва проектиранe, производство и продажба на широка гама продукти за изработка на сауни и парни бани: от Ел и ВиК оборудване, през мебели и аксесоари до бутиково оформление със стъклокерамика, дърво и камък!

Информация за този уеб сайт

 • Екстериор

  Екстериора на Вашия дом е първото, което съседите и гостите виждат, не подценявайте първото впечатление.
  Придайте индивидуалност на Вашите прозорци, тераси, врати и колони. PS Designers Ltd. произвежда фасадни профили и орнаменти за цялостна фасадна декорация на Вашата сграда. Нашите фасадни профили са всестранни и могат да задоволят дори и най-необичайните дизайнерски идеи.

  exterior1
 • Интериор

  Придайте актуална и впечатляваща визия на своя интериор вкъщи или на работното място. Акцентирайте с красиви первази, профили със скрито LED осветление, интериорни колони, арки или апликации и т.н. Ние можем да превърнем Вашите виждания в реалност!

  interior1
 • Букви & Надписи

  Отличете се със стил различен от конкурентите Ви. Придайте живот на бизнеса Ви и бъдете забелязани с уникален за вас надпис. Общо взето вариантите за реклама от стиропор и фибран, както и при фасадната декорация са неизчерпаеми. Направете празника или партито си запомнящо се с нашите 3D надписи и отличаващи се идеи!

  letterss
 • SPA & Wellness

  Откъснете се от ежедневието и се насладете на Вашия Wellness&SPA център у дома, къто да избягате от напреженито и стреса. За тези, които търсят спокойствието и отпускане на тялото и душата. Ние можем и искаме да създадем за Вас приятно място за релаксация!

  wellness and spa
 • Аксесоари

  При нас можете да намерите всичко, което е необходимо, за да допълните напълно Вашето място за релакс. Ние предлагам хавлии, халати, ароматни свещи. Както и сифони, закачалки и т.н, за да придадете перфектния акцент!

  Accessories Bathroom
 • Суровини

  Ние можем да изработим за Вас сауна по поръчка. Вие давате идеите, ние ги превръщаме в реалност. Можем да превърнем сауната или парната баня в произведение на изкуството чрез богата гама от каменни настилки,облицовки и различни видове дървен материал.

  raw material2
Инфо зона

Начало

Начална страница с максимално съдържание и навигация към повечто ни продукти за фасадна декорация
Ново

За Нас / Хроники

Кратка фирмена информация и представяне на възможностите. В раздел Хроники можете да откриете хронологично представяне на развитието на нашите поръчки, продукти и клиенти. Много снимки с по-малко текст. Препоръчваме да посетите тази страница
Инфо

СПА

СПА - вероятно много от Вас не знаят, но стиропорът е широко разпространен материал в СПА Центровете. Можете да разгледате продуктите, които вероятно сте ползвали когато посещавате СПА Център
Инфо

Продукти

Доста голям раздел обхващаш детайлно представяне на произвежданите от нас продукти и покрития. Няма как да съберем описание тук затова препоръчваме да го посетите
Инфо

Каталог

Страницата Каталог е насочена основно към продуктите за декориране на Вашата фасада. Представени са модели на профили от които можете да си избирате според нуждите за фасадна декорация
Инфо

Галерия

В галерията ще намерите подбрани и красиви снимки на сгради декорирани от нас!
Инфо

ЗооБлог

Доста нестандартна страница за фирмен сайт. Представлява фирмен блог с различни статии и постове
Важно

Регистриация

Регистрацията в сайта ни е напълно безплатна. Както и услугите, които предлагаме в нея. Предлагаме Ви да изработим 3D визуализация, която е специaлно за всеки един клиент

Фасадна декорация - промоции

Тук ще намерите промоционалните ни предложения с най-ниските възможни ценови оферти за фасадна декорация на пазара! Предлаганите профили от стиропор в промоционалните оферти са налични и могат да бъдат закупени веднага. Налични оферти ...

Фасадни профили

Нови интересни фасадни продукти!

Ново полимер акрилно покритие за фасадната декорация, гарантиращо здравина, гъвкавост и издръжливост, от PS Designers. Изпратете ни запитване и ще получите мостра от нас за да се убедите в качеството. Разгледайте Новите продукти тук ...

Профили стиропор

Интериорен дизайн от стиропор

Интериорни декоративни елементи от стиропор

Предлаганите интериорни декоративни елементи са разнообразни, защото материалите са многофункционални материали, които позволяват изработване на всякакви изделия. Ето част от тях:

 • Декоративни профили и корнизи за таван

  image1Свързващ елемент между стената и тавана или директно на тавана, тези интериорни профили променят визуално параметрите на помещенията и дават възможност за поставяне на скрито осветление. Могат да бъдат също отделител за различни цветни карета и форми по тавана.
  interior profil tavan
  interior profil tavan2
 • Окачени тавани, обемни форми и апликации за таван

  image2Окачените тавани са се наложили като модерен и стилен начин за декориране на старите тавани, декорацията и формите от стиропор могат да помогнат на основния елемент - гипскартон, като придадат стил в извивки и форми, трудни и тежки за изработка от гипскартон. Цените на тези обемни форми са много конкурентни на аналога им от гипскартон, а възможностите са безкрайни ...
  tavan stiropor
  9
 • Корнизи, фризове и панели за прозорци и завеси

  image3Слагането на пердета в интериора е почти задължителен елемент, но неминуемо се нуждаете от релси или конструкция, на която пердетата да висят и тук възниква въпроса как този елемент да бъде съчетан със стила на помещението. PS Designers Ltd. ви предлага един нов вид декорация: скриване на релси и вътрешни конструкции в зависимост от това дали стените ви са с тапети или декоративна мазилка, стиропорът позволява полагането и на двете върху себе си, така че декоративния панел да е като част от стената ...

  Cornice Perdecornice perde2
  cornice perde3
 • Декоративни апликации за стени и изкуствени камъни

  image4Декоративните апликации за стени са малко забравен и стар вариант, но придаващ невероятен стил на помещенията. Вариантите за декориране на стена с апликации са безбройни, от старите изкуствени тухлички, до модерни декоративни апликации във форми на спирали, флорални мотиви и какво ли още  ...
  spirala1
  diy-wall-art-2
 • Декоративни преградни стени и рафтове от стиропор

  image5Декоративните преградни стени са нов вариант за разделяне на цели помещения по практичност и стил. Вариантите са от свръх модерен футуристичен до класически стил с профили и колони. В декоративната стена могат да се вградят ниши, отвори и дори рафтове с различни приложения.
  pregradna stena modernraftove stiropor
  Рафтовете от стиропор с покритие са уникален вариант за създаване на стилизирана апликация. Всички вероятно се плашим от идеята "Ама как рафт от стиропор?!" Отговора на този въпрос е лесен: Единствено формата на рафта се изработва от стиропор, от там нататък за покритие се ползват ПВЦ или дървени покрития, гарантиращи здравина за книги.
 • Интериорни декоративни колони

  image6В интериора, често ни се случва да имаме архитектурна чупка, комин или помещение с празна стена, на която се чудим какво да сложим. Декоративните колони от стиропор са интересно предложение за създаване на специфични кътове - за телевизор или преход между помещения. Възможно е създаване на декоративни арки и греди над колоните - колонна конструкция(колонада и/или аркада).
  column interior1
 • Декоративни арки и сводове

  image7Имате арка или свод, която искате да декорирате или искате и обичате тази форма, а няма как да я реализирате. PS Designers Ltd. може да ви предложи изработка на арка, свод или декорация за такава.
  interior arch2interior arch3
 • Рекламни изделия за магазини, офиси и ТВ предавания

  image8Рекламните изделия от стиропор и фибран могат да бъдат идеално допълнение към облика или интериора на Вашия магазин, офис или ТВ предаване.

  interior magazin1
  interior magazin2
 • Нестандартни приложения за заведения

  image9Тук влизат нестандартни декорации, вътрешни форми за фонтани, надписи и др. за заведения, барове, дискотеки и т.н. Можете да реализирате всяка една идея за нестандартна декорация.
  bar1bar2
 • Декорации, апликации и форми за детски стаи, училища и детски градини

  image8Детската стая винаги има нужда от красива аплкация в подходящ стил. Звездички, сърчица, цветя, животни, форми на играчки и герой и други са възможни да бъдат изработени обемни от стиропор с подходящо покритие и цвят, в всякакви размери.
  1
  2

Интериорна Декорация от стиропор

Head1 Interior

Интериорната декорация от стиропор е важна част от декорирането на вашия интериор, тя придава обем, уникалност и стилизира всяко едно помещение. PS Designer Ltd. предлага изработка на разнообразни интериорни декоративни орнаменти от стиропор и/или фибран. Тук долу можете да разгледате продуктите:

Всеки един от линковете по-долу разлиства съдържанието си като натиснете на заглавието!

Декоративни профили и корнизи за таван

Icon 01

Декоративни профили и корнизи за таван

Декоративните профили и корнизи за таван декорират сливането на стената с тавана, подчертават формата на помещението и дават възможност за монтиране на скрито лед осветление.В показаните модели на профили за таван може да бъде използван всеки един профил от каталога на PS Designers Ltd. Възможна е изработка на арка или друга форма по ваш модел.

PS Designer Ltd. препоръчва - интериорните профили за таван да се изработват от фибран!

Окачени тавани, обемни форми и апликации за таван

Icon 02

Окачени тавани, обемни форми и апликации за таван

Вариантите за окачени тавани от стиропор са безброй, всяка една обемна три измерна форма може да бъде изработена специално за вас клиенти по размер съобразен с помещението. Предимствата на този материал пред стандартния гипсокартон са, че изработките на извивки и други триизмерни обемни форми са проектирани на компютър и всичко се получава с голяма точност. Окачените тавани и формите по тях, могат да бъдат комбинирани с профили или допълнителни апликации.


Забравете старите декоративни апликации за осветление, PS Designers Ltd. предлага нов вариант с модерен стил и визия съобразени с помещенията декорации:


decoration

За изработка на такъв тип декорация можете да си изберете контур от всяко едно изображение.

Корнизи, фризове и панели за прозорци и завеси

Icon 03

Корнизи, фризове и панели за прозорци и завеси

Корнизите и панели за прозорци и завеси помагат за сливането на горната част на завесите със стената или тавана в зависимост от мястото на което са монтирани релсите. Тези декоративни панели могат да бъдат облицовани, както с подходящи за помещението тапети  така и с интериорна декоративна мазилка.За скриването и декорирането на релсите и завесите могат да бъдат използвани и профили в допълнение към панелите.

Декоративни апликации за стени, изкуствени камъни

Icon 04

Декоративни апликации за стени, изкуствени камъни

Декоративните апликации за стени са подходящ вариант за обособяване и декориране на кътове, те могат да бъдат много различни по вид. С Декоративните изкуствени камъни можете да създадете интересни интериорни решения. Декоративните апликации и изкуствените камъни позволяват изграждането на обемни декоративни композиции по Ваш вкус.С помоща на подходящо хидроизолационно покритие декоративните камъни могат да се превърнат в интересен водопад, фонтан или друго, детайлите за което можете да разгледате в екстериор.

Декоративни преградни стени и рафтове от стиропор

image5

Декоративни преградни стени и рафтове от стиропор

Декоративни преграадни стени е възможно да бъдат изработени и декорирани от стиропор и фибран с полимерциментово покритие. Те са достатъчно издръжливи за да могат да носят натоварване.

decorative wall

Изработват се напълно функционални рафтове в нестандартни форми, издържащи натоварване дори на книги. Рафтовете могат да бъдат комбинирани с преградните стени като в стената се оставят подходящи отвори. Рафтовете и мебелите от стиропор се префлагат с подходяща дървена или полимерна облицовка.

Декоративни арки и сводове

image6

Декоративни арки и сводове

Интериорната арка придава стил и неповторима класическа визия на помещенията. Стиропорът позволява изработка на арки на места на които дори не сте подозирали, че е възможно.

Interior Arch1Interior Arch2

Модели нестандартни арки:

Рекламни изделия за магазини и офиси

image7

Рекламни изделия за магазини и офиси

Тук влизат стандартните и нестандартните изделия за декориране или представяне на продукт, рекламен надпис или др.

Ама това с котетата е страшно нали ?

Нестандартни приложения за заведения

image8

Нестандартни приложения за заведения

Стиропорът позволява изработката на всякакви нестандартни изделия и декорации за заведения, барове и дискотеки. Разгледайте предложенията ни:

Декорации, апликации и форми за детски стаи, училища и детски градини

image9

Декорации, апликации и форми за детски стаи, училища и детски градини

Разгледайте предложенията за декорация на детски стаи, училища и детски градини:

Шумоизолиране на помещения

image10

Шумоизолиране на помещения

Шумоизолирането на помещения изисква изделия поглъщащи звуковите вълни, тук ще намерите точно такива:Оборудването с което разполагаме позволява изработването на всеки един детайл нужен за шумоизолиране.

Следва кратко заключение за интериорната декорация от стиропор

Показаните по-горе примерни модели на изделия от стиропор за интериорна декорация са варианти за декорирането на вашатия интериор. Всяко едно от изделията е възможно да бъде изработено от стиропор или фибран с подходящо покритие придаващо здравина и стил.

interior1

Многообразието от материали днес, дават възможност на интериорните дизайнери да преминат от еднообразното и много скъпо оформление на помещения, към стилните и оригинални по-икономични решения за вашия интериор.

Изображенията показват повечето от продуктите изработвани от стиропор за вашия интериор. Всеки един проект, който сте замисляли и не сте имали идея как да го реализирате, можете да изпратите като чертеж, картинка или снимка от интернет, за да ви отговорим възможна ли е изработката му от стиропор или фибран.

Интериорна декорация - покритие

Покритията за интериорни изделия от стиропор са разнообразни и преминават от тапети до декоративни бои, мазилки, както и PVC покрития, смоли, дървени покрития и други. Различните покрития се прилагат в зависимост от резултата, който трябва да бъде постигнат - както външен вид, така и здравина. След кратка консултация с нас, ние ще ви предложим адекватен вариант за покритие на изделието. Цветовото оформление е също много важно и ви предлагаме богата гама ефекти и цветове тук ...

Tags: интериор таван форми апликации

 • Фасада на годината

  Използвани продукти:

  • лесна и ефективна индивидуална декорация на фасади
  • изработени по проект на клиента
  • изработени от леки материали ненатоварващи основата
  • лесна и ефективна индивидуална декорация на фасади
  • изработени по проект на клиента
  • лесна и ефективна индивидуална декорация на фасади
  • изработени по проект на клиента
  • изработени от леки материали ненатоварващи основата
  • лесна и ефективна индивидуална декорация на фасади
  • изработени по проект на клиента
  Прочети още...
 • Фасада на годината

  Използвани декоративни профили: - межуетажен профил с полимерциментово покритие

  Орхид Гардънс е един проект в който участвахме, консултирахме и декорирахме с нашите фасадни орнаменти. Емблематичната сграда за Варна пред паметника на Осми приморски полк придоби визия и стил. Междуетажните профили които са монтирани са по проект на изпълнителите на сградата.

  Прочети още...
 • Разнообразието в продуктите за фасадна декорация е огромно и не може да бъде събрано на едно място. Представям Ви част от изпълнени фасадни елементи (орнаменти) наскоро.

   Колона, капител и корниз като преди да получат този краен завършен вид, на това място нямаше нищо. Всички декоративни орнаменти са изработени от стиропор с висока плътност и след това им е поставено полимер-акрилно покритие. На снимката се вижда и декоративната мазилка, която е положена на капителя с цел придаване на акцент.

  Прочети още...
 • Тук можете да разгледате малка галерия от снимки, в която ще видите как се извършва монтажът на фасадната декорация. Как са монтирани около и под прозоречните профили. Профилите не са боядисани, но са с положено полимер-акрилно покритие - същото, с което се фугират и снадките им.

  Прочети още...
 • Този комплекс от сгради ни отне доста време, но резултата се оказа уникален. Всеки един фасаден профил намери мястото си. Всяка една арка пасна, както се случи и с капителите, цоклите, профилите по терасите, ъглите и какво ли още не. Заслужава си да разгледате интересната галерия, в която има снимки както от процеса на монтаж на фасадната декорация, така и в завъшрена форма.

  Прочети още...
 • Rating

  Екстериор

  Екстериорни декоративни орнаменти от стиропор
  - корнизи , первази и цокли , рустика и ключови камъни
 • Rating

  Интериор

  Интериорни декоративни елементи от стиропор
 • Rating

  Колони

  Колони от стиропор , облицовки за колони
 • Rating

  Основи

  Oснови за колони от стиропор - Колони
 • Rating

  Композиции

  Kомпозиции
  декорации за магазини и изложения

 • Rating

  Саниране

  Саниране и Топлоизолация
  Реставриране на сгради
 • Rating

  Контакти!

  Свържете се с нас за повече информация.