Интериорен дизайн от стиропор

Интериорни декоративни елементи от стиропор

Предлаганите интериорни декоративни елементи са разнообразни, защото материалите са многофункционални материали, които позволяват изработване на всякакви изделия. Ето част от тях:

 • Декоративни профили и корнизи за таван

  image1Свързващ елемент между стената и тавана или директно на тавана, тези интериорни профили променят визуално параметрите на помещенията и дават възможност за поставяне на скрито осветление. Могат да бъдат също отделител за различни цветни карета и форми по тавана.
  interior profil tavan
  interior profil tavan2
 • Окачени тавани, обемни форми и апликации за таван

  image2Окачените тавани са се наложили като модерен и стилен начин за декориране на старите тавани, декорацията и формите от стиропор могат да помогнат на основния елемент - гипскартон, като придадат стил в извивки и форми, трудни и тежки за изработка от гипскартон. Цените на тези обемни форми са много конкурентни на аналога им от гипскартон, а възможностите са безкрайни ...
  tavan stiropor
  9
 • Корнизи, фризове и панели за прозорци и завеси

  image3Слагането на пердета в интериора е почти задължителен елемент, но неминуемо се нуждаете от релси или конструкция, на която пердетата да висят и тук възниква въпроса как този елемент да бъде съчетан със стила на помещението. PS Designers Ltd. ви предлага един нов вид декорация: скриване на релси и вътрешни конструкции в зависимост от това дали стените ви са с тапети или декоративна мазилка, стиропорът позволява полагането и на двете върху себе си, така че декоративния панел да е като част от стената ...

  Cornice Perdecornice perde2
  cornice perde3
 • Декоративни апликации за стени и изкуствени камъни

  image4Декоративните апликации за стени са малко забравен и стар вариант, но придаващ невероятен стил на помещенията. Вариантите за декориране на стена с апликации са безбройни, от старите изкуствени тухлички, до модерни декоративни апликации във форми на спирали, флорални мотиви и какво ли още  ...
  spirala1
  diy-wall-art-2
 • Декоративни преградни стени и рафтове от стиропор

  image5Декоративните преградни стени са нов вариант за разделяне на цели помещения по практичност и стил. Вариантите са от свръх модерен футуристичен до класически стил с профили и колони. В декоративната стена могат да се вградят ниши, отвори и дори рафтове с различни приложения.
  pregradna stena modernraftove stiropor
  Рафтовете от стиропор с покритие са уникален вариант за създаване на стилизирана апликация. Всички вероятно се плашим от идеята "Ама как рафт от стиропор?!" Отговора на този въпрос е лесен: Единствено формата на рафта се изработва от стиропор, от там нататък за покритие се ползват ПВЦ или дървени покрития, гарантиращи здравина за книги.
 • Интериорни декоративни колони

  image6В интериора, често ни се случва да имаме архитектурна чупка, комин или помещение с празна стена, на която се чудим какво да сложим. Декоративните колони от стиропор са интересно предложение за създаване на специфични кътове - за телевизор или преход между помещения. Възможно е създаване на декоративни арки и греди над колоните - колонна конструкция(колонада и/или аркада).
  column interior1
 • Декоративни арки и сводове

  image7Имате арка или свод, която искате да декорирате или искате и обичате тази форма, а няма как да я реализирате. PS Designers Ltd. може да ви предложи изработка на арка, свод или декорация за такава.
  interior arch2interior arch3
 • Рекламни изделия за магазини, офиси и ТВ предавания

  image8Рекламните изделия от стиропор и фибран могат да бъдат идеално допълнение към облика или интериора на Вашия магазин, офис или ТВ предаване.

  interior magazin1
  interior magazin2
 • Нестандартни приложения за заведения

  image9Тук влизат нестандартни декорации, вътрешни форми за фонтани, надписи и др. за заведения, барове, дискотеки и т.н. Можете да реализирате всяка една идея за нестандартна декорация.
  bar1bar2
 • Декорации, апликации и форми за детски стаи, училища и детски градини

  image8Детската стая винаги има нужда от красива аплкация в подходящ стил. Звездички, сърчица, цветя, животни, форми на играчки и герой и други са възможни да бъдат изработени обемни от стиропор с подходящо покритие и цвят, в всякакви размери.
  1
  2

Интериорна Декорация от стиропор

Head1 Interior

Интериорната декорация от стиропор е важна част от декорирането на вашия интериор, тя придава обем, уникалност и стилизира всяко едно помещение. PS Designer Ltd. предлага изработка на разнообразни интериорни декоративни орнаменти от стиропор и/или фибран. Тук долу можете да разгледате продуктите:

Всеки един от линковете по-долу разлиства съдържанието си като натиснете на заглавието!

Декоративни профили и корнизи за таван

Icon 01

Декоративни профили и корнизи за таван

Декоративните профили и корнизи за таван декорират сливането на стената с тавана, подчертават формата на помещението и дават възможност за монтиране на скрито лед осветление.В показаните модели на профили за таван може да бъде използван всеки един профил от каталога на PS Designers Ltd. Възможна е изработка на арка или друга форма по ваш модел.

PS Designer Ltd. препоръчва - интериорните профили за таван да се изработват от фибран!

Окачени тавани, обемни форми и апликации за таван

Icon 02

Окачени тавани, обемни форми и апликации за таван

Вариантите за окачени тавани от стиропор са безброй, всяка една обемна три измерна форма може да бъде изработена специално за вас клиенти по размер съобразен с помещението. Предимствата на този материал пред стандартния гипсокартон са, че изработките на извивки и други триизмерни обемни форми са проектирани на компютър и всичко се получава с голяма точност. Окачените тавани и формите по тях, могат да бъдат комбинирани с профили или допълнителни апликации.


Забравете старите декоративни апликации за осветление, PS Designers Ltd. предлага нов вариант с модерен стил и визия съобразени с помещенията декорации:


decoration

За изработка на такъв тип декорация можете да си изберете контур от всяко едно изображение.

Корнизи, фризове и панели за прозорци и завеси

Icon 03

Корнизи, фризове и панели за прозорци и завеси

Корнизите и панели за прозорци и завеси помагат за сливането на горната част на завесите със стената или тавана в зависимост от мястото на което са монтирани релсите. Тези декоративни панели могат да бъдат облицовани, както с подходящи за помещението тапети  така и с интериорна декоративна мазилка.За скриването и декорирането на релсите и завесите могат да бъдат използвани и профили в допълнение към панелите.

Декоративни апликации за стени, изкуствени камъни

Icon 04

Декоративни апликации за стени, изкуствени камъни

Декоративните апликации за стени са подходящ вариант за обособяване и декориране на кътове, те могат да бъдат много различни по вид. С Декоративните изкуствени камъни можете да създадете интересни интериорни решения. Декоративните апликации и изкуствените камъни позволяват изграждането на обемни декоративни композиции по Ваш вкус.С помоща на подходящо хидроизолационно покритие декоративните камъни могат да се превърнат в интересен водопад, фонтан или друго, детайлите за което можете да разгледате в екстериор.

Декоративни преградни стени и рафтове от стиропор

image5

Декоративни преградни стени и рафтове от стиропор

Декоративни преграадни стени е възможно да бъдат изработени и декорирани от стиропор и фибран с полимерциментово покритие. Те са достатъчно издръжливи за да могат да носят натоварване.

decorative wall

Изработват се напълно функционални рафтове в нестандартни форми, издържащи натоварване дори на книги. Рафтовете могат да бъдат комбинирани с преградните стени като в стената се оставят подходящи отвори. Рафтовете и мебелите от стиропор се префлагат с подходяща дървена или полимерна облицовка.

Декоративни арки и сводове

image6

Декоративни арки и сводове

Интериорната арка придава стил и неповторима класическа визия на помещенията. Стиропорът позволява изработка на арки на места на които дори не сте подозирали, че е възможно.

Interior Arch1Interior Arch2

Модели нестандартни арки:

Рекламни изделия за магазини и офиси

image7

Рекламни изделия за магазини и офиси

Тук влизат стандартните и нестандартните изделия за декориране или представяне на продукт, рекламен надпис или др.

Ама това с котетата е страшно нали ?

Нестандартни приложения за заведения

image8

Нестандартни приложения за заведения

Стиропорът позволява изработката на всякакви нестандартни изделия и декорации за заведения, барове и дискотеки. Разгледайте предложенията ни:

Декорации, апликации и форми за детски стаи, училища и детски градини

image9

Декорации, апликации и форми за детски стаи, училища и детски градини

Разгледайте предложенията за декорация на детски стаи, училища и детски градини:

Шумоизолиране на помещения

image10

Шумоизолиране на помещения

Шумоизолирането на помещения изисква изделия поглъщащи звуковите вълни, тук ще намерите точно такива:Оборудването с което разполагаме позволява изработването на всеки един детайл нужен за шумоизолиране.

Следва кратко заключение за интериорната декорация от стиропор

Показаните по-горе примерни модели на изделия от стиропор за интериорна декорация са варианти за декорирането на вашатия интериор. Всяко едно от изделията е възможно да бъде изработено от стиропор или фибран с подходящо покритие придаващо здравина и стил.

interior1

Многообразието от материали днес, дават възможност на интериорните дизайнери да преминат от еднообразното и много скъпо оформление на помещения, към стилните и оригинални по-икономични решения за вашия интериор.

Изображенията показват повечето от продуктите изработвани от стиропор за вашия интериор. Всеки един проект, който сте замисляли и не сте имали идея как да го реализирате, можете да изпратите като чертеж, картинка или снимка от интернет, за да ви отговорим възможна ли е изработката му от стиропор или фибран.

Интериорна декорация - покритие

Покритията за интериорни изделия от стиропор са разнообразни и преминават от тапети до декоративни бои, мазилки, както и PVC покрития, смоли, дървени покрития и други. Различните покрития се прилагат в зависимост от резултата, който трябва да бъде постигнат - както външен вид, така и здравина. След кратка консултация с нас, ние ще ви предложим адекватен вариант за покритие на изделието. Цветовото оформление е също много важно и ви предлагаме богата гама ефекти и цветове тук ...

Tags: интериор таван форми апликации

Twitter PS Designers

 • Rating

  Екстериор

  Екстериорни декоративни орнаменти от стиропор
  - корнизи , первази и цокли , рустика и ключови камъни
 • Rating

  Интериор

  Интериорни декоративни елементи от стиропор
 • Rating

  Колони

  Колони от стиропор , облицовки за колони
 • Rating

  Основи

  Oснови за колони от стиропор - Колони
 • Rating

  Композиции

  Kомпозиции
  декорации за магазини и изложения

 • Rating

  Саниране

  Саниране и Топлоизолация
  Реставриране на сгради
 • Rating

  Контакти!

  Свържете се с нас за повече информация.