Декоративните фасадни профили

on .

ОСТАВЕТЕ В МИНАЛОТО СИВИТЕ И БЕЗЛИЧНИИ БЕТОННИ СГРАДИ

с помощта на декоративни фасадни и интериорни профили от PS Designers Ltd.

statia-317-1

Архитектурният стил може да се определи като съвкупност от основни черти и признаци на архитектурата от определено време и място, проявяващи се в особеностите на функционалните и художествените ѝ страни.

Нейните шедьоври ще останат във времето и ще вдъхновяват с красотата и великолепието си векове наред. Сградите останали от античността ще напомнят за величието на епохата от която са и за гениалността на своите създатели. Различните стилове и форми грабват вниманието и на обикновения човек. Все повече сгради се реставрират, именно за да запазят автентичния вид на сградата.

Архитектурната дейност изисква отчитането на широк кръг функционални, технически, обществени и естетически фактори и ограничения, които се отразяват в завършения продукт. Тя е свързана с креативното използване и съчетаване на материали, технологии и обеми, както и с организацията на строителния процес, включително срокове за изпълнение и себестойност. 

Добре обмисленият детайл е от изключително важен при проектирането, изпълнението и възприемането на всяка сграда. Раздвижените форми все повече се предпочитат при фасадната декорацията или интериорните профили, а какъв по-добър продукт за направата на тези форми от ЕPS.  

Основен материал за направата на декоративни елементи е бил гипсът. С развитието и напредването на технологиите, търсим бързо и лесно да можем да създадем изящество от форми, в различни размери, класически или нестандартни орнаменти, изработени от леки материали с дълготрайно покритие, издръжливо на метеорологичните условия и външните влияния. Ерата на гипсът приключи, на пазара навлиза нов продукт, а именно декоративните профили и орнаменти от EPS с полимерен защитен слой.

Фасадните профили са лесен и удобен начин да предадете живот на вашия дом. Ако ви е омръзнала досегашната декорация или искате да обновите старата,елате при нас. Стандартни или нестандартни форми, оставяме избора на вас.

Няма нужда да се притесняват за монтажът. Изключително бързо и лесно се режат, сглобяват, монтират и закрепват за основата профилите от EPS, благодарение на съвременните лепила. Те са устойчиви във времето и при всякакви атмосферни или външния влияния.

Още едно предимство на EPS профилите е че те са изключително изгодни от икономическа гледна точка. Времето за изработка е значително по-малко, транспортирането и монтирането са съкратени до минимум.

Техните очевидни технически и икономически преимущества, безграничните възможности за архитектурни решения при строителството на нови или реставрацията на стари сгради и фасади, превръщат декоративните профили от EPS в подходящо средство да превърнете своя дом или значим инвестиционен проект в обект на внимание и възхищение и да го отличите в морето от безлики и еднотипни фасади.

С помощта на интериорните и декоративните профили от EPS ще предадем завършен, модерен или автентичен вид на вашата сграда. Предлагаме Ви да разгледате част от многобройните варианти за декорация. В зависимост от мястото, което би заел всеки един профил на фасадата те променят форма и размери. Важен момент е спазването на пропорциите в декоративния орнамент. Качество на производството е основната цел, която сме си поставили. 

При нас ще откриете богата гама от разнообразни профили, със стандартна или нестандартна форма и размер. Ще ви напътстваме и помагаме в избора на профил за вашата фасада, таван, камина или спа обзаеждане.

ФАСАДНИ ПРОФИЛИ И ОРНАМЕНТИ

statia-317-2

Декоративните фасадни профили от стиропор EPS са със затворена структура от пълни с въздух сферични частици. Това ги прави изключително леки, с ниска паро и водо пропускливост, не се разграждат и не са вредни за околната среда. Стиропорът е един от най-добрите топло изолационни материали, лесен за монтиране и за това става все по-предпочитан от клиентите

Профилите освен с лекота и лесен монтаж се характеризират и с това че могат да бъдат променяни и разкроявани по дължина и ширина, като това няма да засегне цялостта на покритието. Можете да обновите и коригирате както драскотини, така и цели отчупени парчета. Тайната се крие в това, че материалът е еднороден в дълбочина и се боядисва. Профилите са разработени така, че да придава висока степен на устойчивост при удар.  Покритието може да бъде оцветено и така пред вас се разкриват безброй възможности по отношение на цвета и неговото умело комбиниране с другите елементи от интериора – цвят на стените, на подовата настилка, дори и на мебелите.

ИНТЕРИОРНИ ПРОФИЛИ

statia-317-3

Освен при фасадна декорация, можем да ви бъдем полезни и при декорирането на вашия интериор. Всяко жилище има собствени особености и характеристики .Профили за корнизи и камини, окачени тавани и скрито осветление, това е една малка част от продуктите, които ще предадат собствен стил и характер на дома ви. Можете да се възползвате от еластичността на материалите и да сътворите продукт по ваш избор,като вариациите на форми и размери са неограничени. Дайте воля на въображението си и оставете изработването и монтажа на нас.

ФОРМИ И ДЕКОРАЦИИ

statia-317-4

Възможностите и въображението ни не стигат до тук. По заявка на клиента изработваме орнаменти и за най-капризният вкус. Декорации от висококачествени материали, в различни форми и размери, с устойчиво покритие. Не се колебайте, създайте перфектната атмосфера във вашия дом или офис, оборудвайтевашето студио или снимачна площадка с най-висококачествени продукти. 

WELLNESS ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА БАНЯ И СПА

statia-317-5

Wellness и spa не са просто продукти присъстващи в каталога ни. Благодарение на нашите дизайнери, ще направим банята едно от най-любимите помещения в дома ви. Предлагаме ви кресла за релакс, пейки, маси за масаж, приключенски душове и много други. Всеки елемент се изработва по проект от клиента като е съобразен с предпочитанията му и спестява време и средства в сравнение в други продукти. Изработени са от висококачествен пенопласт и след монтажа им на място се покриват със специална безшевна хидроизолационнамембрана, която ги прави по-здрави, устойчиви , не позволява поглъщането на вода и създава оптимална основа за полагане на стъкло керамична облицовка. Поради отворения дизайн и подходящите материали , клиентите могат да получат удовлетворение и да се наслаждават на топлата, удобна и безопасна баня.

Дългогодишен опит, компактни решения, професионално обслужване и успешно реализирани проекти! Това сме сме, ела и ни опознай!

Twitter PS Designers

 • Rating

  Екстериор

  Екстериорни декоративни орнаменти от стиропор
  - корнизи , первази и цокли , рустика и ключови камъни
 • Rating

  Интериор

  Интериорни декоративни елементи от стиропор
 • Rating

  Колони

  Колони от стиропор , облицовки за колони
 • Rating

  Основи

  Oснови за колони от стиропор - Колони
 • Rating

  Композиции

  Kомпозиции
  декорации за магазини и изложения

 • Rating

  Саниране

  Саниране и Топлоизолация
  Реставриране на сгради
 • Rating

  Контакти!

  Свържете се с нас за повече информация.