14
Май
2014

Адвокат на Дявола

Дяволски добър филм! :)

Адвокат на Дявола

Това може би е най-краткото резюме в историята за филм, което съм чувала, но е изключително точно попадение! Като почнеш от историята, минеш през актьорския състав и майсторски заснетата продукция и стигнеш чак до елементите-акценти, които правят тази лента шедьовър... Има ли някой гледал филма, който да не си спомня култовите реплики: "Суетата - определено моят най-любим грях" или "Преговаряме ли - Винаги!" и определено "Аз съм хуманист! Фен съм на човека" :D

hOQFw

С оценка в IMDB 7.5 и номер 1 в моята лична класация, горещо препоръчвам на всички (ако изобщо има хора, които не са го гледали)!


Ал Пачино, Киану Рийвз, Чарлийз Терон - звездният отбор е дал най-доброто от себе си, чак толкова, че аз лично на моменти забравям как Киану и Чарлийз си партнират в друг филм - "Сладък Ноември"!

Kevin-and-Mary-Ann-Lomax-the-devils-advocate-4314620-720-480

Резюмето е следното: Младият провинциален адвокат Кевин Ломакс (Киану Рийвз) никога не е губил дело. Той получава възможността на живота си, когато е забелязан и нает от голяма адвокатска фирма в Ню Йорк. Адвокатът и жена му (Чарлийз Терон) заминават за Голямата ябълка с надежда за по-добър живот. Там ги засипват с внимание, пари и лукс. Друг е въпросът какво получават, защото шефът на Кевин (Ал Пачино) се оказва самият Дявол...

TheDevilsAdvocate00

Историята е изключително увлекателна за нещо толкова изтъркано като вечната борба между доброто и злото, засягат се и много важни аспекти от душевността на всеки индивид - неговите силни и слаби страни, мечти и трагедии. Да, широка е вратата, която води към изкушението и суетата е призната за грях, но личния избор си остава право на всеки. Няма как да не се замислиш ти от кои си - добрите, лошите или някъде по средата. Равносметката, която си даваш за собствения си живот, избор и път е неизбежна, докато гледаш този филм. И макар с неочакван край, оставя в теб надежда, че можем и трябва да бъдем по-добри и да оценяваме наистина важните неща в живота ни.

tumblr llv2z518b01qhhaijo1 400

И като се замисля, вечерта е идеална, за да го прегледам отново, с чаша вино, да поразсъждавам малко за мисията на човека тук на тази земя... да се порадвам на талантливите актьори и да видя пак онези прекрасни орелефи с орнаменти и статуи в топ луксозния пентхаус апартамент на Дявола :))) 
Еххх, суета, суета...

image for text

Author; Пресияна Тултукова Categories: Кино, Музика

About the Author

manager

Пресияна Тултукова

Психопат под прикритието на работеща майка....

Comments (1)

 • Anonymous

  Anonymous

  15 Май 2014 at 10:24 |
  Решено е какво ще се гледа довечера! :)

  reply

Leave a comment

You are commenting as guest.

 • Rating

  Екстериор

  Екстериорни декоративни орнаменти от стиропор
  - корнизи , первази и цокли , рустика и ключови камъни
 • Rating

  Интериор

  Интериорни декоративни елементи от стиропор
 • Rating

  Колони

  Колони от стиропор , облицовки за колони
 • Rating

  Основи

  Oснови за колони от стиропор - Колони
 • Rating

  Композиции

  Kомпозиции
  декорации за магазини и изложения

 • Rating

  Саниране

  Саниране и Топлоизолация
  Реставриране на сгради
 • Rating

  Контакти!

  Свържете се с нас за повече информация.