Зоопарк ;)

PS Designers Ltd.

Зоопарк ;)

Добре дошли в нашия зоопарк ... в този блог ще намерите информация за събитията в нашия колектив ;)

cheshire cat 128html5 geek matt 128

Това са нашите приятели от Зоопарка, които ще Ви помагат при нужда с някаква информация или друго ;) Както всичко останало и блога се променя. Решението е взето?! Ще се пише за всичко ... май ;)

19
Декември
2016

Тадж Махал

Тадж Махал

Тадж Махал е най-извесният мавзолей в град Агра, Индия, построен от моголския владетел Шах Джахан в памет на любимата му съпруга Мумтаз Махал. Строителството започва около 1632 г. и е завършено около 1653 г.  Смятан е за най-бляскавия паметник на моголската архитектура, съчетаващ ислямски, индийски и персийски елементи. През 1983 г. е включен в Списъка на световното наследство на ЮНЕСКО.

Written by: Минослава Минкова Categories: Дизайн

03
Февруари
2015

Изкуството на Aram Bartholl

Изкуството на Aram Bartholl

От няколко дни в полезрението ми е изкуствто на Арам Бартхолл, което лично аз смятам за уникално завладяващо и интересно. Прекрасното му виждане за връзката между реалния и дигиталния свят ме накара да се усмихвам. И тъй като сме в ерата на споделянето, не смятам да го запазя само за себе си. Надявам се да го харесате.

Written by: Пресияна Тултукова Categories: Дизайн

02
Февруари
2015

Игри за напреднали

Игри за напреднали

Кой не е чувал за Лего, кой не си е играл с него? – едвали има такъв човек, или поне от последните няколко поколения. Компанията LEGO Group (в буквален превод от датски Leg Godt - "Играй добре") основана от Оле Кирк Кристиансен през 1932 г. добива световна известност. Любимите на малки и големи тухлични LEGO, станали нарицателно за повечето игри тип „конструктор” се „раждат” през далечната 1958 г., а дървените им събратя през още по-далечната 1932 г, като и до днес си остават любима игра на малки и големи.
Всички знаем какво представлява играта, тя няма нужда от представяне или упътване. През годините палитрата от елементи LEGO, нараства скорострелно. Към момента на пазара могат да се открият хиляди разнообразни елементи, с които могат да се построят животни, автомобили, самолети, замъци, космически кораби и много други.Интересното тук е, че през последните 10 години се наблюдава все по-голям интерес към играта, но не само като играчка, а като хоби, практикувано от хиляди, при това не само деца, а и много възрастни.Те наричат себе си AFOLs ( Adult Fans of LEGO) - възрастни фенове на ЛЕГО. AFOLs съставлява значителна част от потребителите на марката и именно затова дизайнерите на LEGO ежегодно пускат за продажба продукти и за порасналите почитатели на пластмасовите тухлички - така наречените Exclusive Sets .

Written by: Деница Енева Categories: Дизайн

11
Ноември
2014

Декорация на детска стая

Kакво, как и къде

Декорация на детска стая

Всеки бъдещ родител чака с нетърпение появата на своето дете. Месеци наред бъдещите майки избират имена, дрешки, аксесоари и дори училища за все още неродения малчуган. Не на последно място стои избора на цветове, мебели и декорацията за детската стая. Като професионалсти в тази област ви предлагаме няколко полезни съвета и насоки, които да ви ориентират в света на декорацията. 

Written by: Деница Енева Categories: Дизайн

02
Октомври
2014

Малкото голямо изкуство от Ориента

Малкото голямо изкуство от Ориента

Месут Кул е невероятно талантлив млад художник от Турция, който дава ново значение на понятието „рисуване с четка”. Неговото миниатюрно изкуство върху храна, пера и дори пеперудени крила впечатлява със своята креативност, оригиналност и сложност на изпълнение.

 

Written by: Деница Енева Categories: Дизайн

04
Септември
2014

10 начина да заредите мозъка си с енергия

10 начина да заредите мозъка си с енергия

     В днешното натоварено ежедневие всеки има нужда от „презареждане“. Следните 10 научно доказани метода могат да Ви помогнат да събудите съзнанието си и да стимулирате мозъчната си дейност за постигането на по-добри резултати във всичко, с което се захванете!

Written by: Никол Василева Categories: Развлечение

21
Август
2014

Нестандартно строителство

Нестандартно строителство

     Нека Ви представя едни от най-нестандартните и впечатляващи домове на света. Тези уникални къщи ще Ви смаят. Те не само са шантави”, с невиждани досега архитектури, но и са някак приказни. Приказността им идва от местоположението, което е една от най-важните стъпки, през които се преминава един строеж. Защото, колкото и страхотна да е къщата Ви, ако до нея се намира индустриална зона, животът в нея няма да бъде такъв какъвто сте си го представяли.Разположението трябва да е на просторно място, изолирано от големия, шумен и мръсен град. Тези къщи, които съм Ви подготвила, са разположени из целия свят. Те се различават по това, че някои са на земята, други на дърво, трети над водата и т.н

Written by: Йоанна Петрова Categories: Дизайн

12
Август
2014

Топ дестинации за Лято 2014

Топ дестинации за Лято 2014

Летният сезон е вече в разгара си и е време да обмислим потенциалните желани Last Minute дестинации за отдих и забавление. Нужно е само да решим дали искаме пълноценна почивка, прекарана някое тропическо кътче, екскурзия до интересни дестинации с цел обогатяване на знанията и културата или лято, изпълнено с позитивни емоции и парти настроение.В повечето от следните дестинации можем да комбинираме всички изброени дейности, което ги прави универсални и предпочитани за прекарване на едно незабравимо лято. А за тези, който вече карат отпуските - оставяме Ви списъка за архив за следващата година! :)

Written by: Никол Василева Categories: Развлечение

10
Юли
2014

Топ 15 летни евъргрийни

Топ 15 летни евъргрийни

     За да Ви е още по-приятно през летните месеци, съм Ви приготвила доза свежи музикални предложения. Уважавам добрите изпълнители и затова реших да споделя с вас моите любими летни хитове, които са едни от най-запомнящите се през годините, т.н “евъргрийни”. Предполагам, че повечето от тях сте чували и дори ще ви накарат да се разтанцувате.

Written by: Йоанна Петрова Categories: Кино, Музика

02
Юли
2014

Какво ни трябва за къмпинг?

Всичко необходимо за ходенето на палатки

Какво ни трябва за къмпинг?

           С идването на хубавото време (най-сетне!) всеки започва да мисли за това, къде му се ходи през почивните дни. Точно в летните жеги градът губи очарованието си по-бързо от топенето на сняг на Ямайка. И докато аз си мечтаех за плаж, шезлонг и коктейл мъжката част от обкръжението ми реши, че трябва да се събираме за къмпинг – палатки. Мъжката класика! Не ме разбирайте погрешно, била съм на палатки с компания – забавно е. Обаче представата ми за палатки е в гората... което нарушава плажната ми идилия!

Written by: Гергана Динева Categories: Развлечение

04
Юни
2014

Internet in real time ®;)

Internet in real time ®;)

Чудили ли сте се какво се случва в интернет в момента ;)

Written by: Румен Тултуков Categories: Развлечение

31
Май
2014

Модерният дизайн - отвън и отвътре

Изчистени линии и деликатни детайли

Модерният дизайн - отвън и отвътре

       Модерният дизайн в архитектурата се описва като стил с изчистени линии и липса на много елементи. И въпреки че в България все още масово се използва стила „панелка в абсудрен или сив цвят” няма нищо лошо в това да си помечтаем да красива къща, с изчистени линии и съвсем малко детайли по фасадата. С опростен интериор, имащ няколко елемента като акцент. 

Written by: Гергана Динева Categories: Дизайн

28
Май
2014

Мобилни приложения за лятото

Приложения, които ще искате за това лято

Мобилни приложения за лятото

             Преди има-няма две седмици си поръчах лято и то взе, че дойде. С него и хубавото слънце и високите температури. Толкова високи, че по черноморието вече няма ден без плажуващи! Мда, лятна идилия! J

 

Written by: Гергана Динева Categories: Развлечение

21
Май
2014

Улична Възрожденска Галерия

Стената на безсмъртните български герои във Варна

Във Варна с гордост можем да се похвалим, че си имаме стена на българската история! На бетонна ограда до Аспарухов мост на влизане в града ни можете да видите ликовете на безсмъртните българи, изрисувани от млади и будни хора.


Идеята за изобразяването на бележити личности от българската история на тази стена е на Сдружение "Възрожденци - Варна"

VR1

Written by: Пресияна Тултукова Categories: Общество

21
Май
2014

В като Вендета

Идеите са бронирани!

Номер 3 в личната ми класация и с оценка 8.2 в IMDB. Създаден от братя Уашовски по комикса на Алън Мур. Всъщност по време на създаването на "В като Вендета" единият брат вече е сестра Лана Уашовски ;) Режисиран от Джеймс Мактийг. Тук ситуацията е сложна, намесени са много идеи, идеали, герои, събития... Комплексността на чувствата, които оставя филмът и идеите, които внушава у зрителите е на толкова високо ниво, че или ще го заобичаш, или ще го намразиш! Но не можеш да останеш равнодушен към него. Белязан е от скандали още като проект, на които няма да се спирам сега. Мненията, които съм чела за него също ме озадачават, но както казах са или в крайността - "това е шедьовър" или в другата - "това е помия".

Лично за мен е безценен, красив, поучителен и любим!

V2

Written by: Пресияна Тултукова Categories: Кино, Музика

[12  >>  
 • Rating

  Екстериор

  Екстериорни декоративни орнаменти от стиропор
  - корнизи , первази и цокли , рустика и ключови камъни
 • Rating

  Интериор

  Интериорни декоративни елементи от стиропор
 • Rating

  Колони

  Колони от стиропор , облицовки за колони
 • Rating

  Основи

  Oснови за колони от стиропор - Колони
 • Rating

  Композиции

  Kомпозиции
  декорации за магазини и изложения

 • Rating

  Саниране

  Саниране и Топлоизолация
  Реставриране на сгради
 • Rating

  Контакти!

  Свържете се с нас за повече информация.